Browse By

Jane't Sewell prva zvijezda glazbene konferencije u Umagu


Jane’t Sewell višestruko nagrađivani tekstopisac multiplatinastog svjetskog hit-a, svojevrsne nove himne New York-a „Empire state of mind“, ove je godine za tu pjesmu osvojila tri Grammyija u kategorijama: #1 category “Record of the Year”; “Best Rap Song”, “Best Rap/Collaboration”.
Od četvrtka 02. do nedjelje 05. lipnja ove godine održat će se prva glazbena konferencija u regiji pod nazivom Adria Music Conference. AMC će u svojoj prvoj godini obraditi goruće teme iz glazbene industrije regije. Mjesto susreta bit će grad Umag, ATP stadion i hotel Kempinski gdje će se održavati predavanja, radionice, dnevne promocije novih singlova i bendova, te veliki večernji koncerti u sklopu Umaginationa. Konferencija će okupiti više od 30 eminentnih predavača iz regije i svijeta, te se očekuje nekoliko stotina  sudionika.

Jane't Sewell


Jane’t Sewell višestruko je nagrađivana spisateljica mega uspješnih hitova za izvođače kao što su Alicia Keys & Jay-Z, Melanie Fiona („Bang bang“), Justin Timberlake’s rock bend Free Sol („Don’t Give It Away), Jennifer Lopez  (Hold It Don’t Drop It) i mnoge druge svjetske glazbenike. Jane’t je zvijezda prve glazbene konferencije Adria Music Conference u sklopu koje će održati radionicu na temu Survival Guide for Songwriters te se uključiti i u raspravu ‘Koja je budućnost glazbenog businessa?’. Tajne svoje umjetnosti Janet će otkriti u petak 3. lipnja u hotelu Kempinski između 12-15h, a sve zainteresirane za ovu izuzetno zanimljivu radionicu molimo da se prijave e-mailom s naznakom ‘Songwriters’ na program@adriamc.com. Prijave su otvorene do 25. svibnja.
Janet u Intervju za ugledni Forbes:
http://video.forbes.com/fvn/driven/songwriting-for-jay-z-and-alicia-keys
Kotizacije su u slobodnoj prodaji preko Eventima po cijeni od 750kn, i uključuju sva predavanja na konferenciji te ulaznice za sve koncerte/Umagination. Vrlo atraktive cijene paketa i sa smještajem, već od 1100kn, možete pronaći na službenoj stranici AMC-a www.adriamc.com te www.adriatica.net.