Browse By

JabbaTon U šilterici


Od davnina je poznato da kapa glavu čuva, pa tako i mi s naglim sniženjem temperature mislimo na vaše zdravlje te vas osim starim babinim lijekom JabbaKijom preventivno čuvamo za nadolazeće zimske dane tim tradicionalnim hrvatskim odjevnim predmetom, dobrom starom “šiltericom”. Izvadite s police svoju najbolju šiltericu, neku iz dječjih dana s likom Mickey Mousea, ili pak onu prekul najnoviju ravnog šilta sa srebrnom naljepnicom koja se nikad ne skida. Na pomolu je prava, dosad neviđena šiltijada. Odlazak na frizuru prebacite za neki drugi put!
Da bi šiltijada bila što potpunija u goste nam dolazi splitski dvojac Voi’ Sa, a za ostatak večeri pobrinuti će se domaće snage Mayo, Yesh, Venom i Kodin.
Blagdan šilterice počinje u 22:00, a za sve članove tog prestižnog kluba koji se pojave s istom na glavi ulaz je 20kn, dok je za ostale manje privilegirane znatiželjnike ulaz 30kn.
VOI’ SA (što prevedeno sa bračkog na hrvatski znači “ovdje i sada”) je splitski DJ dvojac kojeg čine Kid Va (break i broken beat, afro, funky, hip hop) i Duda Dudes (house, funky house). Sastavljen je u svrhu objedinjavanja različitih žanrova i ritmova unutar nove jedinstvene, cjelovite, pitke i dobro probavljive glazbene priče. Večeri u društvu Voi’ Sa kolektiva popularne su zbog dinamičnih, eksplozivnih izmjena, bogatog doživljaja i vesele atmosfere. Momci su inače i organizatori Voi’ Sa festivala u Supetru na otoku Braču na kojem su ove godine nastupili svima već dobro poznati DJ Seji (UK), Eddy Ramich te Soulparlour pojačani domaćim snagama.
JABBATON “U ŠILTERICI” (Baseball cap edition)
SUBOTA – 23.10.2010.
@ KSET ( www.kset.org )
VOI’ SA (ST)
Mayo
Yesh
Venom
Kodin
DRESS CODE: Šilterica (bilo koje boje i oblika)
Start: 22:00
Upad: 20kn sa šiltericom / 30kn bez