Browse By

Izravan prijenos The Garden Festivala


Tuborg je na svojoj Facebook stranici omogućio live streaming s jednog od vodećih svjetskih boutique festivala. Ovogodišnje desetodnevno glazbeno putovanje The Garden Festival započinje ovog petka 2. srpnja od 12 sati.
U prvom Garden vikendu do 4. srpnja na prostoru Tuborg Festivalske Arene, Tiki bara, kluba Barbarellas i broda Argonauthy, nastupit će deseci DJ-a i bendova, među kojima su i svjetske atrakcije  2020 Soundsystem, Crazy P, Dave Beer, Tristan Da Cunha, Horse Meat Disco, Stu Patterson, Greg Wilson, Norman Jay i brojni drugi.  Ipak,  s najvećim  nestrpljenjem iščekuju se nastupi najvećih ovogodišnjih atrakcija Hercules and Love Affair  te 2020 Soundsystem i Crazy P-a.
Kako bi što više ljudi moglo uživati u clubbing atmosferi i glazbenim poslasticama s The Garden Festivala, Tuborg je na svojoj Facebook stranici omogućio live streaming s festivala. Prvog festivalskoga vikenda, 3. i 4. srpnja, Tuborg će s petrčanskog poluotoka Pinija prenositi dnevno zagrijavanje, a od 18 sati, i noćna festivalska događanja, od 22,30 sati.
Posebna cijena ulaznica:
Povodom pet godina The Garden Festivala u sustavu je Eventima u prodaji ograničen broj ulaznica po posebnoj cijeni: trodnevna (vikend) ulaznica za  500,00 kuna i jednodnevna ulaznica za  200,00  kuna.