Browse By

Ivan Hrvatska večeras u Palachu!

ivan_festival_frontpage
Izvrsne vijesti za sve ljude dobre volje koji vole pravi party, odnosno feštu. Večeras u riječkom Palachu nastupa glazbeno-plesna turbo atrakcija Ivan Hrvatska! Kao i svake srijede Grga preuzima u 20 sati, ali u trećoj prostoriji nešto sasvim drugačije! IVAN HRVATSKA dolazi da zabavi mase! Srijeda is a good time!
Izvođač koji je svoju prvu promociju na našim prostorima doživio prije par godina kao nezaobilazni forward u brojnim mailovima. Tako je stekao kultni status i prije nego li se pokazao i dokazao u pravoj akciji. Nakon ovogodišnjeg ljetnog nastupa na open air festivalu Priredba kraj Rijeke, gdje je doslovno pomeo sve izvođače te večeri, bilo je jasno da je zvijezda rođena. Ljudi poludjeli za Ivanom, Ivan za ljudima i turneja je bila neizbježna…Tko je Ivan Hrvatska? On je istinski „party hero“ čiji se umjetnički rad odvija pod geslom: “Party all year!”. Dolazi iz Kanade, korijeni su mu hrvatski, a svijetu se najčešće predstavlja pod trima titulama: Kapetan Crotian Drinking Teama, Slavic Rocker i, ona najznačajnija, Slavic Lover. Upravo kao Slavic Lover i ambasador ljubavi Ivan dolazi na svoju prvu hrvatsku turneju usred zime kako bi ugrijao promrzle hrvatske duše.
Svakako posjetite njegovu web stranicu ili myspace. To će vas uvjeriti da je njegov nastup nešto što nikako ne želite propustiti!
Linkovi:
http://ivanhrvatska.com
http://www.myspace.com/ivanhrvatska