Browse By

Ivan Hrvatska u PAUK-u

ivan_festival_frontpage
Ako ste slučajno propustili fenomen znan kao Ivan Hrvatska ne očajavajte, već 19. prosinca navratite u zagrebački klub Pauk. Slijedi kratko upoznavanje s ovom neupitnom koncetnom atrakcijom. Kako mu govori samo ime potječe iz Hrvatske, s prekrasne dalmatinske obale gdje su pjesma i ples nezaobilazni, a vino prirodno bogatstvo. Njegovi nastupi nose različita imena kako bi istaknuli njegovu zabavljačku raskoš. Ovog ljeta je održao turneju po Jadranu pod nazivom “LJETNI SUMMER TURNIR OKOLO HRVATSKE”. countries using ivermectin Na turneji je obišao desetak hrvatskih gradova od Pule do Dubrovnika, od kojih treba istaknuti fenomenalan nastup u splitskom klubu O’Hara za koji je bilo rasprodano svih 1500 karata, dok je bez karte ostalo čak 500 ljudi ispred poznatog splitskog kluba.
Na Ivanovoj zimskoj turneji kada je osim Splita nastupio u Puli, Rijeci, i Varaždinu, zbog ogromnog interesa publike zagrebačku je publiku čak dva puta bacao u trans. ivermectine ointment Prvi nastup održao je u unaprijed rasprodanom KSET-u, dok svi koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu na vrijeme, imali prilike već sljedeći dan gledati Ivana u zagrebačkom klubu “Krivi put”, koji je ujedno bio i oproštajni koncert nakon kojeg je Ivan Hrvatska otišao direktno na aerodrom kako bi stigao na let za Kanadu gdje je tada živio.
U međuvremenu Ivan Hrvatska preselio se u New York gdje i danas živi.
Kao kapetan “Hrvatske cugerske momčadi” /Croatian Drinking Team/ Ivan je obišao svijet kao svjetska maskota slavlja koja pleše i pije s nacijama cijeloga svijeta. Ivan Hrvatska, “slavenski roker”, pokazuje svoju ljubav prema rock glazbi kao i ljubav prema zabavi. Ipak, Ivan je svijetu najpoznatiji kao “slavenski ljubavnik” – njegovo je srce ono što ga vodi dok on širi ljubav prema svijetu i svim njegovim čarima. Ivana Hrvatsku možete naći na proslavama diljem svijeta.
Specifičnost Ivanove popularnosti je ta što je svoje fanove prikupio isključivo preko svoje internetske stranice gdje su ga fanovi, i oni koji će to tek postali, mogli pratiti i slušati, a iz jednostavnog razloga jer Ivan živi u New Yorku.