Browse By

Istarski glazbeni spektakl Umagination 2013.

Četvrto izdanje popularnog istarskog glazbenog spektakla Umagination održat će se od 07- 09. lipnja na prostoru ATP Dance arene u Umagu, a ljubitelje vrhunske elektronske glazbe očekuju prave glazbene poslastice. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, usuret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festival.
Umagination ove godine predstavlja energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike, nizozemskog DJ-a Laidback Luke i francusku superzvijezdu Martina Solveiga koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneju s Madonnom.
Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbeni događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. Godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination.