Browse By

iNvidia: Novi klub u Rijeci na lokaciji nekadašnjeg Indiga

Invidia otvara svoja vrata za sve partijanere početkom studenog na lokaciji nekadašnjeg Indiga. Od studenog 2010. u Rijeci mjesto koje pruža više… Dobra, jaka kava, toast ili croissant za dobar početak dana. Ludi noćni provod uz muziku koju za Vas bira DJ Dave Jam koji već godinama oduševljava goste plesnih podija od L.A. do Zürich-a.
Club iNvidia nalazi se u centru Rijeke, kod Starih vrata, neposredno iznad fontane na Koblerovom trgu. Moderan interijer, velika terasa, vrhunska posluga, birana pića i muzika koja popravlja raspoloženje svakako su dobar razlog za posjetu.

U iNvidiji imamo programe kojima želimo promovirati dobru muziku uz ugodno druženje. Svaki dan poseban je i zanimljiv, na Vama je da odaberete koji program ispunjava Vaša očekivanja i želje. Ponedjeljak, lagani chill out i početak tjedna uz trip hop, acid jazz i alternativu.
Utorkom možete uživati uz talijansku muziku i (ili) world music ritmove.
Ako želite plesati ili biste pak željeli naučiti ili usavršiti Vaše plesne korake, srijeda je dan kada je to moguće. Salsa i drugi latino plesovi uz ritmove južno američkog kontinenta zagrijati će Vas.
Rock, blues ili soft pop pružaju Vam mogućnost uživanja u muzici vrhunskih domaćih i stranih izvođača četvrtkom.
Ugodan prostor pruža mir i privatnost što su idealni uvjeti za poslovne sastanke i druženja u AFTER WORK PARTY – jima petkom. Kasnije navečer u iNvidiji doživite atmosferu ’70-tih i ’80-tih. Vraćamo Vas natrag u vrijeme uz SOUL TRAIN program osmišljen za opuštanje i ples uz R&B, soul, funk i disco muziku.
Subotom uvečer iNvidia je puna prelijepih cura, žena i muškaraca željnih zabave, dobrog provoda i plesa, subota je LADIES NIGHT. Najnovija muzika i provjereni stari hitovi koje za Vas biraju naši DJ-i, pomoći će da uz ugodno društvo i ples izbacite sav stres koji tokom tjedna nakupite. Pozitivna energija, prekrasni ljudi, odlična muzika i dobra vibra to je iNvidia subotom.
Club iNvidia je pravo mjesto za organizaciju momačkih i djevojačkih zabava, rođendanskih i drugih proslava, promocija, prezentacija, workshopova, modnih revija ili domjenaka. Prilagodljiva i bogata sadržajima iNvidija pruža bezbroj dobrih razloga za dolazak i uživanje. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u organizaciji Vašeg eventa.