Browse By

Ingrosso preuzima DJ pult glavne Becks pozornice na ovogodišnjem UmaginationuKako su organizatori najavili, uz već predstavljenog Tiesta i Rev Runa iz Run DMC-a, Umagination će ugostiti još velikih, svjetskih zvijezda. Posvuda poznatog, te najluđeg člana Swedish House Mafie, Sebastiana Ingrossa, publika će imati priliku vidjeti i doživjeti u subotu 04.06.2011.
Nakon velikog interesa i odaziva publike na vijest o gostovanju Tiesta na ovogodišnjem Umaginationu, organizator s ponosom najavljuje još jedno veliko svjetsko glazbeno ime koje će dodatno začiniti vruće umaške noći – Sebastian Ingrosso. Najluđi član Swedish House Mafie preuzet će DJ pult u subotu, 04.06. na glavnoj Becks pozornici te domaćoj i stranoj publici osigurati nezaboravne trenutke.

Sebastian Ingrosso jedan je od najtraženijih DJa današnjice i nastupa širom svijeta, od Australije, SAD-a i Brazila do brojnih europskih zemalja. Zahvaljujući činjenici da mu se otac bavio glazbenim izdavaštvom, Ingrosso od svoje 14. godine provodi vrijeme u studiju producirajući glazbu. Od 1999. godine, kada je izdao prvi službeni remix, uslijedio je niz velikih hitova koji su ga učinili dobrodošlim na plesnim podijima diljem svijeta. „How Soon is Now“, „Leave The World Behind“, „Umbrella“ i „Feel the Love“ samo su neki od njih. Jednako uspješan kao DJ i kao producent, Ingrosso nastupa i kao dio megapopularnog trojca Swedish House Mafia.
S obzirom na veliki interes publike, za koji organizator vjeruje da će se dodatno povećati  nakon vijesti o nastupu Ingrossa, produljen je rok kupnje ulaznica po promotivnoj EARLY BIRD cijeni od 250kn. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete pronaći na stranicama Eventima te na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.
Više o samom Umaginationu, potražite na www.umagination.info