Browse By

Impresivni lineup za doček nove godine u Aquariusu

ny2009aquarius
U organizaciji Konekt marketinga i Booker.hr-a, klub Aquarius će ove godine, kao i obično, uistinu zablistati za novogodišnju noć, i to s vrlo impresivnim line-upom renomiranih Dj-a iz Hrvatske i svijeta. Glavna zvijezda večeri biti će Pete Heller (UK), tvorac mega hita “Big Love” koja je prema Bilboardu proglašena najboljom elektronskom pjesmom 1999. godine. Pete je poznat kao producent vrhunskih albuma sjajnih bendova poput Happy Mondays, Chemical Brothers…
Društvo na glavnom floru kluba Aquarius, Pete Helleru praviti će DJ Jogarde (Freilauf), Blacksoul (Purple Music) i Nicole (Dirty Industries), tako će glazba biti poprilično raznolika i moći će zadovoljiti ukus čak i onih najzahtjevnih konzumenata elektronske glazbe. Za one koji žele čuti najjače hitove soula, funka i old school-a Aquarius je osigurao i mash up floor na kojem će svirati Phat Phillie (Blackout) i Bronson uz posebnog MC-a, popularnog Renman-a.
Svi će dobiti jako piće dobrodošlice, a šuška se i o šampanjcu u ponoć. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 10.12.09. u Shoebedo dućanima (Gajeva 7 i Avenue Mall) i na blagajni kluba Aquarius, te na dan party-a na blagajni kluba od 21 sat. Preporučamo da svoju ulaznicu nabavite što ranije, jer je broj strogo ograničen, a interes za ovakav party je ogroman!
Za sve informacije i rezervacije stolova javite se na info@konekt-marketing.hr ili na broj 01 6666 314.