Browse By

Illusion II u Ambasadi Gavioli 22.04.

Sljedeće poglavlje 21 godine duge bajke u katedrali luksuznih boja zapisati će se ne sa jednim, već dva gosta koja dirigiraju tempo po najvećim sjetskim plesnim arenama.
Matador se vraća u Ambasadu Gavioli kao jedan od prošlogodišnjih highlightova, dok Art Department dolazi po prvi puta u Sloveniju.
Gavin Lynch, umjetničkog imena Matador, uvukao nam se pod kožu sa svojom top class produkcijom (Da Hustle, The Enemy, Kingswing, Ructions album), remiksevi za Depeche Mode (Soothe My Soul), Disclosure (Jaded) i Oxia – Domino), te svojim setovima ili još bolje live izvedbama, no ponajviše volimo njegovu zaigranu irsku osobnost i činjenicu za zna kako živjeti punim plućima.
Art Department sa druge strane još mora osjetiti čari Ambasade, ali na temelju njegovih prošlih referenci, Gavioli je prava poslastica. 2010. kada su još djelovali kao duo, probili su se sa, sada već klupskim klasikom Without You, no i danas kao solo umjetnik Jonny White nastavlja gaziti svjetske podije.
Lista priznanja uključuje najbolju traku godine na Beatportu, iTunes #2 najbolji elektronički album, hvaljeni su kao najbolji duo dance glazbe od strane DJ Maga, nagrada za najbolju traku godine sa svojim hitom Without You od strane Resident Advisora (UK), Groove Maga (Germany), #2 od strane Mixmaga (US), te su dospjeli i do 6 mjesta najboljih DJ-a u svijetu 2012 godine. Lista ide dalje sa Essential Mixom za BBC Radio 1, Bolier Roomom, debitantskim albumom na Crosstown Rebels, Fabric Mix 82, rezidencije u ibiškom klubu DJ-10 kao i nastupima na gotovo svakom boljem klubu ili festivalu u svijetu.
Uz ovo dvoje zvjezdica, nastupaju i sljedeći: Tomy Declerque i Marina Karamarko koji će otvoriti i zatvoriti glavni floor, dok će na manjem flooru Paolo Barbato i Angel Anx odraditi cijelonoćnu house aferu.
Arena:
ART DEPARTMENT
No. 19 Music, Crosstown Rebels,
www.facebook.com/pg/artdepartmentmusic
MATADOR (Live)
Rukus, Minus, Plu8, Cocoon
www.facebook.com/MatadorOfficial/?fref=ts
TOMY DeCLERQUE
Ambasada Gavioli
www.residentadvisor.net/dj/tomydeclerque
MARINA KARAMARKO
ThanQ Music
www.residentadvisor.net/dj/marinakaramarko
Privee:
ANGEL ANX
Tested, Knee Deep in Sound
www.facebook.com/angelanx/
PAOLO BARBATO
Stereophonic
www.facebook.com/paolobarbato/?fref=ts
Ulaznice za ovaj event se mogu naći u pretprodaji po cijeni od 20€ na svim pretprodajnim mjestima (pretprodajna mreža www.EVENTIM.hr, Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop,…), dok će iste na ulazu stajati 25€.