Browse By

Idemo na IDEŠ?fest!

Festival urbane kulture započeo je 19. lipnja na Savskom nasipu a njime će Zagreb, uz bogati koncertni program i brojne partyje, dobiti prvi open air festival sa sportskim dijelom programa.
Bogati glazbeni program garantiraju koncerti headlinera TBF-a (19.06.), Ajs Nigrutina (19.06.), Bas Mooya (20.06.) i brojna druga imena imena elektronske glazbene scene – Teo Harouda (20.06.), Mary (20.06.), Ogi (20.06.), Casual Violence (20.06.), Bassinvaders (19.06.) i Astralis (20.06.), kao i koncerti Antenata (19.06.), Picksiebnera (19.06.), DeLyricuma (19.06.) i još mnogih drugih.
ides
Sportski dio festivala sastojat će se od programa najpopularnijih svjetskih ekstremnih sportova Skate, Inline, Bmx i Mtb (u organizaciji Skateboard kluba Shpaolin), te programa paraglajdinga, jednog od najmlađih zračnih sportova (u organizaciji paraglajding klubova LK Parafreek i SK SkyRiders).
IDEŠ?fest ima čast predstaviti i prvo natjecanje u Hrvatskoj u disciplini Miniramp u tri ekstremna sporta Skate, Inline i Bmx. Prvi hrvatski miniramp okršaj 2 man team battle održat će se već ovog petka, 19.06., a riječ je o borbi 2 protiv 2, “prsa o prsa” sa baletnim koreografijama i dominacijom na rampi u 6 minutnim krugovima na ispadanje.
Prijaviti se može svatko, a prijavom se dobiva besplatnu ulaznicu za festival i pravo sudjelovanja u 2 man team battleu. Najbolji natjecatelji bit će nagrađeni primamljivim nagradama sponzora. Uz uživanje u glazbeno-sportskom programu IDEŠ?festa kojeg organizira udruga za promicanje urbane kulture Invazija, posjetitelji festivala moći će naučiti i brojne sportske i druge vještine kroz radionice na festivalu.
Uz to, svi posjetitelji ovog međunarodnog festivala urbane kulture moći će na festivalskom prostoru i kampirati, uz posjedovanje festivalske ulaznice i prethodnu rezervaciju mjesta putem e-maila: kamp@idesfestival.com. Sve informacije o programu i detaljima festivala mogu se pronaći na na službenoj stranici festivala www.idesfest.com.
Cijena festivalske ulaznice za sva tri dana iznosit će 60 kn (do 19.06.) a 80 kn (na dan festivala).
Preprodaja ulaznica je na svim prodajnim mjestima Ticketproa (Integral pothodnik, Dallas music shop, Aquarius music shop, Dancing bear, Adriatica.net, Generalturist, VP caffe…).