Browse By

I službeno otvoreno najatraktivnije ljeto Mediterana – klub Papaya!

klub Papaya
I službeno je otvoren najbolji ljetni klub Mediterana – novaljska PAPAYA. U prvih nekoliko sati u klubu su plesale svjetske zvijezde – nogometaš Totenhama Vedran Ćorluka, igrači, Manchester Citya, Mario Balotelli i igrač Lyona Dejan Lovren, direktor INGRA grupe Igor Oppenheim, Neven Ciganović, sportaši Vesna Jelić, Nenad Kljajić i drugi. 
32. Klub svijeta, novaljska PAPAYA jučerašnjim je službenim otvorenjem započela sezonu snova 2011. Svjetske nogometne zvijezde Vedran Čorluka i Dejan Lovren, i talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli s djevojkom Raffaellom Fico zapalili su plesni podij.
«Prije nekoliko mjeseci bio sam na predstavljanju PAPAYE u Londonu. Danas sam ovdje i oduševljen sam ovime što vidim. Klub je prekrasan, odlična je glazba, jedan od najboljih klubova svijeta. Definitivno ću svima u Londonu preporučiti da posjete plažu Zrće.» – izjavio je nogometaš Vedran Čorluka koji se u PAPAYI provodi u društvu prijatelja.

GALERIJA SLIKA


Do ranih jutarnjih sati na otvorenju PAPAYE odlično su se proveli i direktor INGRA Grupe Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, rukometni trener Nenad Kljajić, modni znalac Neven Ciganović, manekenka Adrijana Dejanović, i brojni drugi gosti.
Već ove nedjelje u PAPAYI nas očekuje prvi ovoljetni Festival GET EXITed koji je zajednički projekt EXIT tima i kluba PAPAYA, a festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Get EXITed Festival u Papayi u nedjelju 26. lipnja otvara čuveni Funkermen. Talent Funkerman-a brzinski dokazuje da ljubav prema glazbi čini da granice nestanu. DJ i producent Funkerman pozitivno je opsjednut stvaranjem top numera i to zajedno sa Raf-om i Fedde Le Grand-om s kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings.
Zahvaljujući nastupima u nizozemskom klubu The Spock, Funkerman se probija na glazbeno DJ tržište i polako počinje da osvaja sve više publike širom svijeta. U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i ljetnje himne 3 Minutes To Explain. Samo u posljednjih nekoliko godina Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima – Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Space na Ibizi te već tradicionalno i u Papayi.
Get EXITed Festival line Up:

  • 26. 06. – FUNKERMAN
  • 27. 06. – CHRIS LAKE, FRITZ KALKBRENNER
  • 28.06. JOHN DIGWEED
  • 29.06. DENNIS FERRER
  • 30.06. – JORIS VORN.

ULAZNICE za GET EXITed festival mogu se kupiti na web adresi www.papaya.com.hr ili u sustavu Eventim-a (www.eventim.hr), a na same dane Festivala ulaznice je moguće kupiti i na INFO desku kluba PAPAYA od 23.00 sata.
Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svjestski mediji koji su prisustvovali na nedavnom predstavljanju Papaye u Londonu, a posljednjih su godina o Papayi izvještavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, MTV i brojni drugi svjetski i regionalni mediji. Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta sa kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektukularne brojke posjeta tijekom čitave sezone.
Samo za Get EXITed i HIDEOUT festivale najavljeno je više od 7 000 britanskih turista.
Više na www.papaya.com.hr.