Browse By

Hypnotized u zagrebačkom Ritz Cabaret klubu

Klubskascena.com Vas poziva na novi klupski program “Hypnotized@Ritz” u zagrebačkom Ritz Cabaret klubu. Od 20. ožujka tako kreće zabava za sve ljubitelje dobrog house zvuka.
Na ‘launch’ partyu nastupa portugalski čarobnjak, ujedno i glavni gost – Carlos Mendes.
On je DJ i producent, vlasnik njemačkog Disko Massaka Recordsa, te jedan od rezidenata lounge bara Carpe Diem na Hvaru. Potporu će mu pružiti dva gosta iz Švicarske – Oliver K. i Goran N koji nimalo ne zaostaju iskustvom za glavnim gostom ovog događaja. Obojica imaju više od 15 godina iskustva i nastupa na partijima diljem Švicarske i Njemačke u eminentnim klubovima. Video animacije će dodatno začiniti glazbeni ugođaj Ritz Cabareta.
U nastavku pročitajte detalje o Carlosovom glazbenom radu.
Nakon 2 godine rada po klubovima Palma de Mallorce vraća se u Njemačku kako bi više radio na novim izdanjima i svojom produkcijom. Karijeru je započeo kao većina DJ-a svirajući na eventima svojih prijatelja, a danas je i sam uspješan organizator mnogih klupskih večeri u Portugalu, Palma de Mallorci i Njemačkoj. Neki od njih su Soulfoodlounge ,Maria Bonita, Sunrise break, Fuck Monday, Carlitos way. U dugogodišnjoj karijeri je nastupao diljem Europe: Festival Exit 2007, Austria (Take5), Ibiza (Pacha), Berlin (Love parade 2001, Tresor), Műnchen (Prinzip, Harry Klein, Funky Kitchen MTV Party 2004, Nachtwerk-club…), London (Egg), Milano, Atena, Mikonos, Španjolska (Pacha / La Terazza / Moog Club) te mnogi drugi.
Trenutno u svom studiju najčešće producira electro/deep/funk/tribal/tech house. Zbog svog iskustva u strukturi produkcije glazbe i u svojim DJ setovima ne ograničava se na samo jedan već rado prelazi granice mnogih stilova. Sa projektom Living Room radi na GoodMoodMusic lounge chill glazbu te surađuje i sa Jerome Isma-ae koji je bivši član dua Future Funk poznatim po mnogim klubskim hitovima u zadnjih desetak godina. Sa Brianom Rielom ima zapaženo izdanje Feel So Real na kojem gostuje vokalistica Lima, poznata po svojoj suradnji sa Tom Novyem, a objavio je i službenu dvostruku CD mix kompilaciju za lounge bar Carpe Diem – Hvar.
Carlos Mendes Mix
Oliver K. & Goran N.
Linkovi:
www.myspace.com/0liverk
www.myspace.com/carlosmendes
www.myspace.com/goranspace