Browse By

Hurts postali band ljeta!


Čitatelji časopisa NME britanski su dvojac Hurts izglasali za bend ljeta, i to u velikoj konkurenciji od 20 bendova kao što su My Chemical Romance, Kaiser Chiefs, The Killers, Linkin Park, Foo Fighters i Muse. Svakako to nije prva nagrada kojom ih je počastio NME; izabrani su i za najbolji bend festivala Glastonbury 2011., a početkom godine proglašeni su i najboljim debitantima.
Za čitatelje časopisa NME kazali su da pored intenzivnih priprema za nadolazeću jesensku europsku turneju pripremaju i materijal za svoj novi glazbeni uradak.
Njihov su uspjeh ponovno prepoznali čitatelji revije Q koji su vizualni izgled videospotova okarakterizirali kao nešto najbolje dosada. Videospot za pjesmu »Wonderful Life« tako je nominiran za najbolji video godine.
Dvojac ćemo imati priliku vidjeti uživo 23. listopada u 20 sati kad će u sklopu europske turneje premijerno nastupiti u Boćarskome domu u Zagrebu.
ULAZNICE
Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, redovna cijena ulaznice je 290 KN. Dostupne su i VIP ulaznice, koje uključuju album Happiness, ulaz u VIP balkon te lounge prostor, čašu šampanjca i kanape, te naravno nezaboravan koncert!