Browse By

Hrvatski DJ surađuje s dobitnikom Grammyja!


Blacksoul, domaći DJ i producent najavio suradnju s “kraljem remiksa”. Tomislav Pasanec, ljubiteljima i poznavateljima elektronske glazbe poznatiji kao DJ i producent Blacksoul, najavio je suradnju s dobitnikom nagrade Grammy. Producent Maurice Joshua, pionir house glazbe, 2004. godine nagrađen je tim najprestižnijim priznanjem u glazbenom svijetu za remiks Beyoncéine pjesme “Crazy In Love”.
“Predložio mi je da napravim remiks njegove pjesme ‘More Love’. Naravno, prijedlog sam odmah prihvatio – velika je čast surađivati s velikanima poput Mauricea”, rekao je Tomislav Pasanec. Prozvan “kraljem remikseva”, Maurice Joshua je u zadnjih 20 godina surađivao s najvećim imenima pop i R&B scene, kao što su Beyoncé, Michael Jackson, Rihanna i Justin Timberlake – a sad će se među njih ubrojiti i Blacksoul. Maurice i Tomislav se slažu: “Pozorno pratite top-ljestvice – ova stvar će sigurno biti hit!”
Do suradnje s Mauriceom Joshuom došlo je, kako kaže, sasvim slučajno, managerica poznate vokalistice Kim English, koja pjeva vokal na novom singlu Blacksoula je i njegova managerica. Maurice je ponudio da mu se odradi remiks-produkcija na novom singleu “More Love”, što je ujedno bila i prilika za novo iskustvo i učenje od velikana.