Browse By

Hrvatske ljepotice otvorile Papayu

Papaya
Legendarni After Beach party danas je otvorio Papayu – jedan od najboljih klubova svijeta. Hrvatske ljepotice Iva Jerković, Antea Kodžoman, Maja Cvetković predstavile su kolekciju kupaćih kostima Fani Stipković.
Legendarni After beach party u Papayi otvorio je jubilarnu desetu party sezonu. Preuređena novaljska ljepotica, vedrih ljetnih boja i lounge ugođaja, najnoviji svjetski hitovi i stotine rasplesanih gostiju prekrasna je slika koja danas iz Novalje putuje u cijeli svijet perom brojnim domaćih i inozemnih novinara koji nisu željeli propustiti spektakularno otvorenje.
Novo ruho Papaye bilo je idealna kulisa za predstavljanje kolekcije kupaćih kostima TV zvijezde Fani Stipković koju su predstavile hrvatske ljepotice Iva Jerković, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Lorena Kovač i druge.

PHOTO: Hrvatske ljepotice otvorile Papayu

Kolekcija kupaćih kostima Fani Stipković za Pletix namijenjena je samosvjesnoj ženi koja je sigurna u sebe i koja se ne boji naglasiti svoj seksipil i atribute koje posjeduje. Dizajnerski badići stilizirani detaljima poput nakita, svojim zanimljivim krojevima i bojama koje dodatno naglašavaju preplanulost, svaku ženu rade putenom božicom. Inspiraciju za kupaće kostime Fani je dobila na brojnim putovanjima na kojima je imala prilike posjetiti brojne revije istih, uživati na svjetskim poznatim plažama i pročešljati najbolje trgovine.
30. najbolji klub svijeta (via DJ MAG 2012.) u dva ljetna mjeseca donosi gostovanja vodećih DJ-a i izvođača iz čitavog svijeta. Atraktivni beach partiji zaštitni su simbol ovog klupskog „Open air“ dragulja, a party brod kao novitet Zrća, Big Beach, i brojna druga iznenađenja očekuju nas ovog ljeta. Papayini glazbeni noviteti ove sezone su i putovanja u različite glazbene vode, pa će tako festivalskoj šarolikosti doprijeniti britanski Hideout i prvi hrvatski hip-hop & soul Fresh Island festival.
Za rođendansku sezonu Papaya je predstavila i novi modni identitet, te je poput vodećih svjetskih klubova ponudila liniju odjeće i modnih dodataka s predznakom kluba.
Progam papaye nastavlja se već večeras gstovanjem DJ-a Jerome Isma-ae koji otvara centralni Papaya plesni podij. Cjelokupni program, informacije o ulaznicama i smještaju, odjeći i modnim dodacima, mogu se pronaći na službenoj klupskoj stranici www.papaya.com.hr.