Browse By

Hrvatima niža cijena festivalske ulaznice za Ultra Europe

Najiščekivaniji događaj ljetne sezone, festival Ultra Europe postaje još dostupniji domaćim posjetiteljima. Naime, organizatori će od sutra, 19. veljače u 10.00 sati u prodaju pustiti 5000 ulaznica po povlaštenim cijenama za hrvatske državljane, po cijeni od 755 kuna (99 EUR). Te će se ulaznice moći kupiti u poslovnicama Tisak Media te putem internetske trgovine Mondo (www.mondo.hr).
 
Novost ovogodišnjeg izdanja je i dodatni festivalski dan pa će tako ljubitelji elektronske glazbe moći čak tri dana uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima su trenutno potvrđeni Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack, Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W. 
Uz to, organizatori su najavili jedinstvenu fan zonu s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje, a uskoro će biti poznati i detalji ekskluzivnog tuluma na plaži, Ultra Beach, koji će se održati s danom razmaka od glavnog dijela festivala, odnosno 15. srpnja.
 
Cijena Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu. Podsjetnik na vrhunsko premijerno izdanje je službeni aftermovie festivala Ultra Europe pod nazivom Relive Ultra Europe 2013, koji broji skoro milijun pogleda.
Sve informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.