Browse By

House of Violins večeras u Shamballi!


Nakon što je prošle subote Shamballa pokazala svoje novo lice uz sjajno otvorenje FreSh programa, ove Vas subote, 15.01., u sklopu programa FreSh očekuje posebna programska poslastica pod nazivom HOUSE OF VIOLINS!
Svjetski trendovi spajanja instrumentalista i DJ-a, koja će biti će i jedna od specifičnih karakteristika FreSh programa, predstavljaju duet koji čine Ewan i prekrasna Iva, violinistica glazbena akademije. U njihovim nastupima Ewanove house ritmove uživo prati Iva na električnoj violini. Sa velikim entuzijazom prenose energiju iz glazbe koju izvode prema publici i na atraktivnom stageu Shamballe uz vizualne čarolije najboljeg light sustava u gradu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Iza imena Ewan krije se perspektivan i veliki zaljubljenik u House glazbu DJ i producent Ivan Kapetanović. Jedan je od finalista natjecaja Heineken Thirst Studio. Nastupao je u svim kvalitetnijim klubovima diljem zemlje, tokom ljeta po Jadranskoj obali gdje je nastupao uz Deep Dish, Soulwax i Nic Fanciulli-a. U setovima preferira sve stilove elektronske glazbe od deep, vocal, funky housea pa sve do progressive i electro house-a, što se odrazilo na njega kao i producenta. Posljednjih 9 godina bavljenja produkcijom je rezultiralo gomilanjem različitih uradaka. Tako izdaje za talijansku etiketu Total Wipes, EP pod nazivom Mediterranean Blue na kojem se nalazi i Summer Samba za koju je snimljen i spot koji je premijerno prikazan na MTV-u. Novija izdanja “Tune of our Love”, “Close 2 U”, “Fade to White” potpisuje njegova etiketa Ewanmusic.
U najljepšem interijeru u gradu, uživajte u sjajnoj sinergiji house zvukova i električne violine, vizualne čarolije našeg lightmana, prekrasne hostese – Shamballa Ladies, vatreni nastup sexy plesačica, a ovježenje potražite za atraktivnim Shamballinim šankom.
Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine.
Besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.
Cijena ulaznice: 20kn