Browse By

House Fusion with RAE u Lemonu!


U subotu 20.11.2010 očekuje nas gostovanje mjeseca u gradu Zagrebu. Po prvi puta u Hrvatskoj u goste nam dolazi jedna od trenutačnih zvijezda Defected recordsa i svjetski poznatog Defected in the House branda, Rae. Ona je glazbenica, pjevačica i DJ. Ona je jedna od rijetkih žena koje su usavršile umjetnost kombiniranja “live” vokala preko house podloge koju sama i mixa. Postavila se na vrh kao talentirana pjevačica, producentica, a i DJ-ica.
Sama piše svoju glazbu  i tekst, a na svoje house pjesme ugostili su ju brojni DJI/Producenti poput dobro nam znanih ATFC-a, Sandy Rivere (Kings Of Tommorow), koji su proteklih godina gostovali u Hrvatskoj i okolnim prostorima.
2008 sa Sandy Riverom izdaje “Can’t Stop” na Defected Rec., koja instantno postaje ljetni hit. Poslije su uslijedili i MTV stvar “Persuasion” također sa Riverom, te nekoliko izdanja sa ATFC-em (Give Me Luv, It’s Over) te Juann Kidom & Stafford Brothers-ima, “I Gave You Everything”
Njezin posljednji hit koji tek izlazi, Sandy Rivera feat. RAE – Hide U, obrada je poznate pjesme Kosheen-a, te već sada osvaja floorove u cijelom svijetu!
Big Room Techy sound, praćen prelijepim vokalom sekspilne RAE, obećava ples do jutra, i jedno sasvim novo iskustvo za zagrebačke clubbere!
Uz nju tu su naravno i HF rezidenti !
20.11.2010 House Fusion with RAE (UK)(Defected)
Lemon Club, Ljudevita gaja 10
RAE
Tom Bug
Grooveline
Ulaz : 50 kn prije/before 1:00, 60 kn nakon/after
Vidimo se u Lemonu!
Info:
www.lemon.hr
www.myspace.com/djtom_b
www.housefusion.net
www.myspace.com/housefusion
www.facebook.com/djtombug