Browse By

Hideout krenuo u osvajanje gradova regije te pustio u prodaju karte za nenadmašne Boat Partyje

Hideout, koji se održava od 3. – 5. srpnja na plaži Zrće, krenuo je u pohod širenja pozitivne festivalske energije! U sedam gradova regije će napraviti čak devet partyja na kojima će ugostiti mnoge domaće i strane DJ-e. Odlična uvertira za festival kojeg od početka karakterizira vizija da kvaliteta i kvantiteta idu zajedno. Tako će vas također ove godine dočekati više Boat partyja nego prošle – njih čak osamnaest – za koje su ulaznice jučer puštene u prodaju!
Hideout turneja je uspješno lansirana u subotu. Oko partyja u Tvornici kulture za koji su bili zaduženi Rahmanee, Filip Motovunski, DMT, Yesh, MC Tone Touro i MC Big Oz euforija se ne stišava. Ako niste bili, ne preostaje vam ništa drugo nego doživjeti atmosferu Hideouta na nekom od sljedećih gostovanja.
Već 20. travnja u riječku Stereo Dvoranu dolazi britanski Breakage koji će dobrano uzdrmati ‘grad rocka’ svojim drum’n’bassom uz pomoć Simple Crafta te Ne noxa. U zagrebačkom Aquariusu će krajem svibnja nastupiti Pete Dux, DMT, Yesh, Zero, Examine, Davor O, Basta te MC Tone Touro. Od ostalih točaka turneje u međuvremenu Hideout čeka Ljubljana, Sarajevo i Beograd. U Ljubljani će tako za atmosferu biti glavni i odgovorni The Rox & Trve, Analogue Klash i Bassline Nation, u  Sarajevu britanski dubstep majstor Sleeper, Kontra i Repetitors, a u Beogradu Tijana T, Ewox, Jack Dagger, Felonyz te X-Coast. Također se očekuju odlični partyji i u Pink Champagne na Hvaru te u riječkom Tunelu. Posljednji party se održava 22. lipnja na otvaranju ljetne sezone Buba Beach Bara, a na njemu će nastupiti Petar Dundov, Toni Juranović, Pille, Mariano Mateljan te Pete Dux.
HO 2012_web_photo_5
Nakon što smo vas polako uveli u festivalski mood, vrijeme je da vas obavijestimo o novoj brojci Boat partyja ove godine. Njih čak osamnaest će se održati u pet dana, od 1. do 5. srpnja. Za atmosferu na brodu će biti zaduženi 2020Vision Recordings, WE OWN, Metropolis, Black Butter Records, Digital Soundboy, Benga, Rudimental, High Contrast, Adam Shelton, Bondax i drugi. Ostatak imena kao i satnicu možete provjeriti ovdje. Ulaznice svake godine planu sve brže, stoga vam preporučamo da ih probate ugrabiti što prije možete na Ticketline stranici.
Ulaznice namijenjene britanskom tržištu za treći Hideout festival rasprodane su u rekordnom roku, pa je tako manji broj istih dostupan samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.
Za ostatak informacija posjetite Hideout Festival ex-Yu Facebook ili Twitter.
16.03. Hideout Tour Launch @ Tvornica, ZAGREB
Yesh, DMT, Filip Motovunski, Rahmanee, MC Tone Tuoro, MC Big Oz, VJ – polygon
31.03. Hideout Launch Party @ Tunel, RIJEKA
Gars, bakKA, Pero Despero, STRB
05.04. Kontra pres. Hideout Festival w/ Sleeper (UK) @ Soba, SARAJEVO
Sleeper (UK), Kontra DJz, Repetitor DJz
20.04. Hideout Launch Party @ Stereo Dvorana, RIJEKA
Breakage (UK), Simple Craft & MC V, Ne Nox
26.04. Hideout Launch Beograd @ Mikser House, BEOGRAD
Tijana T, Ewox, Jack Dagger, Felonyz, X-Coast + guests
30.04. Analogue Klash x Bassline Nation x Hideout Festival @ F-Club, LJUBLJANA
The Rox & Trve (IT), Dr. Klash & Spade, Mark Wild & Kris Kylven, Less Than Three, Mr. Gucci & Von Meister
24.05. Hideout Launch Party @ Aquarius, ZAGREB
Pete Dux, Yesh, DMT, Zero, Examine, Davor O, Basta, Martyn Negro, MC Tone Tuoro + guests
05.06. Hideout Launch Party @ Pink Champagne, HVAR
Pille, Mariano Mateljan + guests
22.06. SUMMER OPENING w/ Hideout Festival Launch @ Buba Beach Bar, MAKARSKA
Petar Dundov, Toni Juranovic, Pete Dux + guests