Browse By

Hideout Festival 2012


Jedan od najiščekivanijih događaja 2012, Hideout festival, dokaz je izuzetnog line-upa i zapanjujuće plaže te jedinstvene festivalske ponude. Potvrđeno je još 30 velikih imena na već ionako opsežnom trodnevni line-upu, uključujući i niz imena svjetske klase koji su tu da bi događaj učinili još boljim od njegovog  debija 2011.
Festival se sada može pohvaliti i DJ setom jednog od najvećih izvođača drum & bass i dubstepa – Chase & Status, koji je nedavno nominiran za najbolji britanski bend u Brit Awards.

Već potvrđenome Skreamu, pridružuje se i druga polovica jednog od najlegendarnijeg dua u dubstepu – Benga. U novom BBC Radio 1 ”In New DJ’s We Trust” će prezentirati neke nove, inovativne dubstep zvukove zajedno sa njegovim dugogodišnjim glazbenim suradnikom. Njemački DJ Loco Dice također je postavljen kako bi dodao svoj jedinstveni house i techno zvuk na line-up, dok je drugi najbolji DJ na svijetu po Resident Advisoro 2011 – Seth Troxler također potvrđen.

Dubstep favorit SBTRKT će donijeti posebne beatove iza njegove maske, dok će kanadski DJ i vlasnik Turbo Recordingsa Tiga također odvrnuti do kraja.
Vlasnici ulaznica mogu sada očekivati ​​da će čuti jedan od izvornih pionira drum & bassa Shy FX, voditelja labela Digital Soundboy, kao i Redlight, čiji je nedavno izdani singl “Get Out my Head” napravio totalnu pomutnju na ljestvicama. Dobrodošlicom u elitnu skupštinu pozdravljaju i velike kanadske talente Art Department, globalne elektroničke čelnike Aeroplane, Scuba i Simian Mobile Disco također su samo neki od njih. Puni line-up se može vidjeti ovdje http://www.hideoutfestival.com/
Uz sve to potvrđeno i još više dodataka koji dolaze, Hideout Festival 2012 zbilja dokazuje da će biti bitan festival ovog ljeta i da će nadmašiti očekivanja koja su postavljena lanjske godine. Nije za one slaboga srca, Hideout 2012 će ponovno testirati izdržljivost sa odmora na plaži i intenzivne euforije turbo elektronskog festivala.