Browse By

Henrik Schwarz u Aquariusu!

Čovjek za kojeg promotori i organizatori čekaju godinama jer svira samo jednom mjesečno dolazi po prvi puta u Hrvatsku. Kada je točno počeo, danas je teško reći.
Sigurno je samo da Henrik Schwarz, podrijetlom iz Ravensburga kod jezera Bodensee na jugu Njemačke, uspijeva jednostavnom lakoćom spojiti svoje temeljne strasti, a to su primarno crnački jazz & soul sa technom & house-om. Jedan je od njemačkih deep house pionira čiji svaki nastup zahukta atmosferu do maksimuma, od Tokia preko Londona pa sve do Montreala. Zbog čega je tomu tako? Možda zbog njegovih nekonvencionalnih setova? Nasuprot njegovih kolega koji ne mogu poslušati blues stvar a da im ne izbije osip na licu, on upravo tim pravcima ostaje vjeran te iz njih crpi energiju i domišljatost.
Henrik Schwarz je uživo doživljaj koji se ne propušta jer uspijeva na plesnom podiju ujediniti pripadnike raznih scena. Njegovi filteri, loopovi i efekti dolaze pojačano do izražaja tijekom nastupa i znatno obilježavaju zvučnu kulisu koja je rijetkima koji su ga imali prilike slušati, naprosto jedinstvena. Malo koji “live” nastup se može mjeriti s njegovim. On postavlja nove standarde, čak i više od toga!
Ovaj fenomenalni producent i izvođač zagrebačkoj publici predstaviti će se na fuziji serijala Freilauf & Kontrapunkt koji se 28. veljače održava u Aquariusu.
28.02.2009 / Freilauf & Kontrapunkt
Aquarius, Zagreb / 22.00 – 05.00
Henrik Schwarz live
(Sunday Music – !K7 – Innervisions, Berlin)
Eddy Ramich
(Compost, EMY)
Jogarde
(Freilauf)
Ulaz: 150 kn – ogranićen broj karata – pretprodaja u Aquarius CD shop-u i Aquarius klubu