Browse By

Hemingway Medveja Beach Bar slavi 1. godišnjicu

Hemingway Medveja Beach povodom 1.godišnjice, u nedjelju 21.lipnja 2009. s početkom u 19h, ugostiti će londonsku house atrakciju KI : Kelli-Leigh (vokal), Izzy B (vokal/truba), dj Ady Jay, Aki i Manos na udaraljkama te dj-a,producenta i glazbenog direktora Hemingway Barova – Joe2Shine-a! Ova će večer ujedno biti i ekskluzivna promocija novog singla KI i Joe2Shine-a, nedavno smimljenog u Londonu.
Jedinstvena i prekrasna plaža Medveja svojom ponudom konkurira svim svjetskim ekskluzivno uređenim plažama i samim time zaslužna je za promicanje turističke ponude Kvarnera u skladu sa svjetskim trendovima i standardima. Hemingway Medveja Beach u svojoj ponudi osim Beach bara ima i noćni klub, Cocktail bar te restoran čime je nezaobilazna stanica svih posjetitelja Kvarnera kao i lokalnih stanovnika.
Par riječi naravno i o izvođačima:

KI

KI čine multitalentirana vokalistica Kelli-Leigh te podjednako dinamičan glazbenik i producent Izzy B. Kelli-Leigh ističe se ekstremnom snagom i ljepotom svog glasa, kombinirajući mekoću i strastvenost, dok cijelu priču svojom kreativnošću upotpunjuje Izzy B koji svira trubu u kubanskom stilu, a tu su i iskusni perkusionisti Manos aka Beatsdevyne i Aki, te dj Ady Jay. Zajedno stvaraju mješavinu zvukova i utjecaja iz čitavog svijeta.
Na njihov glazbeni stil utjecale su umjetnici poput Alicie Keys, Whitney Houston, Queen, Timberlanda, Prodigy, Missy Elliot te mnogi drugi, što je rezultiralo širokim spektrom stilova poput funka, dancea, soula, latina i chill outa.2007. godine izdan je njihov debitantski album „Before We Breathe“, a najavni singl sa spomenutog uratka „Let Me Take You“ mjesecima nije silazio sa vrha vodećih top ljestvica. Do sada su nastupali u brojnim klubovima i na raznim eventima poput: Cafe De Paris, Attica, Mezzo, Sports Cafe, Jewel Bar, no bez obzira gdje se nalazili uvijek uspiju publici dočarati nešto novo, svježe i jedinstveno. (http://www.myspace.com/worldki)

Joe2Shine

Joe2Shine producent je i dj koji svoju karijeru započinje vrlo rano nastupajući u mnogim zagrebačkim klubovima. Gradeći tako karijeru i glazbeni stil, koji je kombinacija vocal i electro housea, surađivao je sa mnogim svjetski poznatim dj-ima poput D.O.N.S., Terry B, Milk&Sugar, Jerry Ropero, David Penn, Soul Anvangerz, Jean Claude Ades, Damien Carter, Peter Gardeblom, Inusa Dawuda, Sergio Flores te mnogih drugih. Također često nastupa u pratnji saksofonista,violinista, perkusionista i prvi je hrvatski dj koji je nastupio u kombinaciji sa trubačkim orkestrom! Joe2Shine trenutačno radi na svom prvom albumu kojim će obilježiti svoju devetogodišnju karijeru, a prva 3 singla snimljena u Londonu biti će predstavljena ovog ljeta u Hemingway Barovima čiji je ujedno i glazbeni direktor. Njegov profinjen ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, vrhunska interakcija sa publikom, stylish outfit, savršena tehnika mixanja i nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenice da je postao jedan od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske. Svojom karizmatičnosti i umješnosti u spajanju različitih stilova glazbe danas diktira kretanja u klupskoj glazbi. (http://www.myspace.com/djjoecroatia)

One thought on “Hemingway Medveja Beach Bar slavi 1. godišnjicu”

Comments are closed.