Browse By

Harterin plesni podij bogatiji za još dva imena

Harterin plesni podij bogatiji za još dva imena, dolaze Boys Noize i Alex Metric! Više detalja o izvođačima pronađite u nastavku teksta.
BOYS NOIZE
boyz-copy

– ovaj je mladac sa sjedištem u Berlinu u posljednjih 5 godina nezaobilazna pojava na svim svjetskim festivalima koji imaju veze sa elektroničkom glazbom. Možda je tome tako zbog nevjerovatnih producentskih sposobnosti zahvaljujući kojima je njemački wunderkind do 25. godine života već remiksirao titane kao što su Depeche Mode, Marilyn Manson, Kaiser Chiefs ili Snoop Doggy Dogg? Ili činjenice da su njegove produkcije poharale svijet i postale as u rukavu najvećih svjetskih DJ-eva?
A možda i zbog kreda „fuck off nu rave, bring back the party techno!”? Bilo kako bilo, njegov je talent golem, a njegova energija razarajuća!
ALEX METRIC
alex

– već sa nepunih 26 godina svojim je nastupima raspamećivao klubove od rodnog Londona do Los Angelesa, a briljirao je i na brojnim europskim festivalima. Producentski rad okrunio je studijskim suradnjama sa Adam Freelandom i Darren Emersonom, a njegovi su autorski uratci prepuni tvrdog elektra, pumpajućeg housea, prepoznatljivog breakbeata pa čak i indie rocka odavna uvršteni u setove veličina kao što su James Zabiela, Laurent Garnier, Pete Tong, Meat Katie ili James Holden.
Alex je po svim znanim kriterijima zaslužio epitet jednog od najtalentiranijih novih elektroničkih izvođača na planetu!
Lineup: Royksopp, Klaxons, Simian Mobile Disco (DJ set), DJ Sasha, Boys Noize, Alex Metric…
Cijena dvodnevne ulaznice: 180 kuna u sustavu Eventima