Browse By

Greg Notill i Lexis u Tvornici!

Urban Sounds predstavlja novo izdanje ‘Hard Edition-a’ – Who is harder na kojem će po prvi put u Hrvatskoj gostovati dva poznata DJ-a sa svjetske hard techno scene. Provjeri koja, 29. svibnja u Tvornici!
Radi se o Greg Notillu iz Francuske te Lexisu iz Slovenije. Uz dva gosta, postavu će činiti i Matija Marinić iz Zagreba te Cepo iz Rijeke. Isto tako očekuje vas i ”PROLIGHT LASER SHOW” te vizualizacije za koje će biti zadužen VJ Jeffrey Goines iz Zagreba.  Dođite zato večeras Tvornicu sa početkom u 22 h i saznajte odgovor na pitanje ”WHO IS HARDER?”.
urban
Greg Notill producent je i DJ iz Francuske. Producira od 14. godine na različitim projektima. Nakon tragičnog događaja u svom životu, okreće se tvrđem i industrial zvuku. Producira za večinu najjačih hard techno labela poput Lifeform, Working vinyl, Carnage, Artillery, Crowbar, Definition of Mayhem, Cannibal Society i mnoge druge. Svira po cijelom svijetu (Brazil, Španjolska, Slovenija, Francuska, Belgija, Njemačka, Italija, Bugarska, Češka, Poljska, Austrija, Ukrajina, Engleska, Slovačka, itd.). Zna kako dovesti publiku do totalnog ludila i pokušava podijeliti svoje osjećaje svim raverima. Njegove trake pune su energije te ih puštaju većina najvećih hardtechno DJ-a.
Lexis, 25-godišnji je hard techno DJ i producent iz Slovenije. Sa dj-ingom počinje 2001. Nakon usavršenja Dj-anja, odlučio je početi sa produkcijom svog vlastitog zvuka koji je primječen vrlo brzo od strane nekoliko vodećih labela diljem Europe. Od 2005. svirao je u gotovo svim klubovima u Sloveniji i izvan nje. 2008. se pridružuje booking agenciji TRIVIAL MUSIC iz Španjolske, i od tada njegovo ime brzo raste. Izdao je nekoliko EP-jeva i imao nekoliko suradnji na raznim labelima kao što su KNE DEEP, DEFINITION OF MAYHEM, WORKING VINYL, CARDIAC ARREST, BEAST MUSIC, MENTAL TORRMENT, CANNIBAL SOCIETY, DOMESTIC VIOLENCE i ostalima. Do sada je svirao u zemljama kao što su Brazil, Mađarska, Italija, Španjolska, Belgija, Ukrajina i festivalima Montagood, H2ZONE (Španjolska), Woodshock, Schranz Tanz (Slovenija), Liberty White, Footworxx (Belgija)…
Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji te 70 kn na dan. Ulaznice u pretprodaji dostupne su na blagajni kluba ”Tvornica Kulture” (Šubićeva 2) i poslovnici ”Profil Megastore” (Bogovićeva 7).