Browse By

GREEN ROOM by Green Star DJ's

GREEN ROOM by Green Star DJ’s je novi promo program u sklopu istoimene booking agencije i projekta u kojem ekipa Green Star DJ’s gostuje u klubovima u Hrvatskoj i šire te na publici pristupačan način upoznaje sve ljubitelje elektronske glazbe i one koji će to tek postati sa svojim DJ-ima , glazbom koju stvaraju te im uz to i kroz mnoštvo popratnih show programa nudi i omogućava vrhunsku zabavu koja se ne zaboravlja!

Green Room je jedinstveni program kojim stvaramo što veću publiku i scenu te zbog neprekidnog istraživanja tržišta i želja, interesa publike prekidamo onu dosadnu i već viđenu rutinu noćnih izlazaka i ulazimo u nešto sasvim novo i zanimljivo, ulazimo u eru Green Star Partija kojih se nikada nećete zasiti jer mi znamo što Vi trebate i želite te Vam stoga to ovim programom i nudimo!

Izađite iz svojih dnevnih soba u Green Room , isprobajte nešto sasvim novo i doživite fantaziju najboljih partija u regiji i šire.

Ovog petka, 7.3. 2014.  ne propustite Green Room party povodom gostovanja Green Star DJ’s u Paradise Caffe na Kennedy-evom trgu u Zagrebu.

Gostuju poznata imena domaće scene Green Star DJ-i Kris Mascano i Deejay MO, a iz Slovenije nam dolazi poznati Green Star DJ Brlee iz Overload Live tima. Očekuju Vas sexy hostese sa Zrća koje će Vas lagano zagrijavati i pripremati za ljeto.

Što Vas sve očekuje ovog petka te za sve ostale informacije i rezervacije stolova posjetite facebook stranicu Green Star DJ’s https://www.facebook.com/greenstardjs!