Browse By

Gramophonedzie na ljetnoj terasi kluba Bastion

Srpski DJ i producent Marko Miličević, poznatiji kao Gramophonedzie nastupiti će u petak, 20. svibnja na velikoj ljetnoj terasi osječkog kluba Bastion. Svom drugom nastupu u poznatom osječkom klubu, a sveukupno trećem u Osijeku, popularni Beograđanin očekuje s velikim entuzijazmom. U paketu s njim iz Srbije stiže iskusni DJ Pookie, koji neprestano izdaje kvalitetna house izdanja na izdavačkoj kući dvojca The Shapeshifters (Nocturnal Groove Records). Zagrijavanje za headlinere večeri odraditi će Marko Felinger, s početkom u 21.30h. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50kn možete nabaviti od 2. svibnja na sljedećim prodajnim mjestima: Cafe Bar Sunrise (Ex Journal), Cafe Beckers i Club Matrix. Cijena ulaznice na dan eventa biti će 70kn do ponoći te 80kn poslije.

Gramophonedzie
Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko Miličević nastupa i radi već pet godina. Ogromni uspjeh postigao je singlom ‘Why Don’t You’, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a.
Pjesma također postaje udarni hit i na vodećim svjetskim sajtovima za preuzimanje glazbe Beatport, Traxsource, Stompy i ulazi u Top 10 na službenim top listama vodećih svjetskih DJ-a poput DJ Sneaka, Kevin Saundersona, Carl Coxa, Dennisa Ferrera, Norman Jaya, Tony Humphriesa i Roger Sancheza. Uz takvu podršku pjesma postaje jedan od najvećih hitova na Ibizi tijekom ljeta 2009. i u vodećim sezonskim svjetskim klubovima, poput Spacea i Ministry of Sounda.
Nakon što je Gramophonedzie osvojio svijet svojom house funky fuzijom i u kratkom vremenu doživio globalnu distribuciju te nastupio uz Bob Sinclara, Derrick Cartera, David Moralesa, Basement Jaxx i Franckie Knucklesa, nastavljaju se nizati kvalitetna izdanja i remiksi na renomiranim izdavačim kućama poput Oxyd Records, Z Records i Nocturnal Groove Records.
Nagradna igra:
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za nastup Gramophonedzie u klubu Bastion. Pošalji mail naslova ‘Gramophonedzie’ s podacima na info@brija.com i osvoji ulaznicu!
Dobitnici: Julija Berkić, Ivan Galgoci
Info:
Facebook event
Facebook page