Browse By

GRADONAČLENIK MILAN BANDIĆ UZ POKRENI SE !

Zagrebački Gradonačelnik Milan Bandić godinama se aktivno bavi sportom i rekreacijom. Svakodnevno u ranim jutarnjim satima redovno trči više od trideset krugova na atletskoj stazi. Sugrađane poziva na besplatno vježbanje i educiranje u sklopu projekta Pokreni se koji se ispred novih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice održava ove subote 31. kolovoza u 09.30 sati.
 
“Pozivam sve sugrađane da se pridruže projektu Pokreni se i dođu na besplatno vježbanje. Nema boljeg osjećaja nego svakodnevno se rekreirati, čovjek je nakon toga duplo jači i izdržljiviji. Vježbajte svi i pokrenite se!“ – izjavio je Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
 
Nove fontane i zagrebačka Katedrala u pozadini prekrasna su kulisa na kojoj će biti snimljena i sportska razglednica grada Zagreba koju će turistička zajednica Zagreba te centralni ured HTZ-a plasirati u svijet. Zagrebačko vježbanje posljednja je stanica ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji posljednjih mjeseci pokreće Hrvatsku. Stručni tim kineziologa sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i nutricionistkinja Karmen Matković vode Vas na besplatno putovanje na kojem ćete bolje upoznati vlastito tijelo i pokloniti mu najljepši poklon – vježbu.
 
“pridružite nam se u Zagrebu. Pripremili smo atraktivan i dinamičan trening koji će Vas dobro razbuditi i aktivirati. Nema boljeg početka vikenda od ranojutarnje vježbe!” – poziva kineziolog Marijo Anić Kremić koji u zagrebačkom fitness centru XXL posljednjih tjedana marljivo priprema treninge turneje Pokreni se!
 
Na zdravom jutru uz Pokreni se stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba educirat će sve vježbače koliko je potrebno rekreaciju provoditi uz stručni nadzor, dok će nutricionistkinja Karmen održati kratko predavanje o pravilnoj prehrani. Pozivamo sve da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr ! Partneri projekta osigurali su sve potrebno za ugodno vježbanje poput KOZMO prostirki, vodu Jana, magazin Men’s Helath te razne poklone poput majica i drugih iznenađenja.
 
Ljetna turneja POKRENI SE 2013.: Zagreb subota, 31.08.2013. / 09.30 sati / ispred fontana Hrvatske bratske zajednice – Avenija Većeslava Holjevca
 
Link sa video pozivom Gradonačelnika je na linku: http://www.youtube.com/watch?v=mzB31W1uk2I&feature=youtu.be