Browse By

GlowJob na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu

glowjob
GlowJob naziv je trećeg izdanja serije partija Glow koji će se održati ove subote na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Party se otvara u 20h theta meditacijom. Slijedi dub/reggae zagrijavanje uz DJ set i akustični performans Andrije iz Digitron Sound Systema te svirača bongosa. U ponoć počinje bubnjarski session koji će predvoditi Medo iz Skandal benda, a mogu se pridružiti svi koji sa sobom ponesu svoje instrumente.

GlowJob
Pula, Fort Punta Christo, 22.08.2009.

Party se nastavlja uz DJ setove Phillpea iz zagrebačkog confusiona, Garizle iz rječkog masa:krua, Filipa Motovunskog te domaćina Mateja i Matijasa. Tijekom večeri predstavit će se i MC Fraj, Marki MC i Julie.
Last man standing naziv je, a ujedno i moto progressive i psy trance after partya koji počinje u 6 ujutro uz DJ-e Damiana i Deneema, Just Dj’s, Exea i Wr*1 Astroboya.
Organizatori kažu da se Glow, party kojim žele razbiti monotoniju zbivanja u Puli, ne temelji se na glazbi već vizualnom doživljaju, a glazba vodi promatrača kroz dekoracije i svojevrsne izložbe. Za ljetnu inačicu Glowa, dekoracije pripremaju mlade kreativke Tea iz Zagreba, Sara iz Vrsara te članovi udruge DIstorzija.
Više informacija na www.glowtonight.com.