Browse By

GLAZBENA ODISEJA U PAPAYI!

Vruće glazbeno ljeto u klubu Papaya se nastavlja. Samo nas dva dana dijele od Beach Odyssey festivala koji će na središnjoj pozornici ugostiti velikane trance elektronske scene. U tri će se dana festivala predstaviti DJ Omnia, W&W, Arty, Orjan Nilsen, First State te Aly&Fila.
Uskoro počinje prava glazbena odiseja u vodećem hrvatskom klubu. Novaljska Papaya predstavlja Beach Odyssey festival koji će od 24. – 26. srpnja, na središnjom pozornici predstaviti velikane elektronske trance scene. Uz DJ Omniu, očekuju nas nastupi i W&W, Arty, Orjan Nilsen, First State te Aly&Fila.
Program Beach Odyssey  festivala :

  • 24.07.  Omnia / W&W
  • 25.07. Arty / Orjan Nilsen
  • 17.07. First State / Aly&Fila

 
Omnia je mlado DJ i producentsko ime na svjetskoj trance i progressive sceni. Posljednju godinu pamtit će po ulasku na prestižnu listu Top Dj Mag 100 zauzevši 58 mjesto čime se istaknuo kao jedno od najznačajnijih imena europske elektronske scene. Danas je jedno od najtraženijih mlađih imena, a nastupao je na prestižnim svjetskim eventima (Ultra Music Festival, A State of Trance turneja velikana Armin van Buurena) te brojnim svjetskim klubovima.
W&W energični je trance duo kojeg čine Ward Van Der Harst i Willem Van Hanegem. Od kada su se pojavili na sceni 2007. godine, svojim progresivnim trance zvukom oduševljavaju brojnu publiku diljem svijeta, a surađivali su sa Arminom Van Buurenom, Hardwellom, Tiestom, Ferry Corstenom te brojnim drugima. Svojim su nastupima obilježili najznačajnije festivale elektronske scene kao što su Ultra Music Festival te A State of Trance tour.
Na Beach Odyssey festivalu po prvi će se puta predstaviti i mladi ruski DJ i producent Arty, norveški trance i progressive producent i DJ Orjan Nilsen. Iza imena First State krije se talentirani Nizozemac Sander Van Dien koji će zatvoriti festival u Papayi uz Aly&Fila, egipatski trance duo koji je surađivo s najboljim DJ svih vremena Arminom Van Buurenom.
Ulaznice za Beach Odyssey festival po cijeni od 187 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr, ali se od večeras mogu kupiti i na blagajni kluba Papaya.