Browse By

Glazbena invazija na makarski Petar Pan počinje 13. srpnja

Petu ljetnu sezonu diskoteka Petar Pan iz Makarske započinje ovog vikenda, 13. srpnja. Premijerno će se dan nakon otvaranja predstaviti nova plesna house večer „Gentlemens Night“ koju za pultom predvodi atraktivna DJ Deea s Islanda, uz prisustvo plesača sa Ibize koji pripremaju „pezoneras show“, a za atmosferu dodatno će se pobrinuti i MC Lola. Ovaj program organizirat će se poslije toga redovito nedjeljom.
Petar Pan je obogatio sezonu i s večeri „New Level of Events“ koja započinje 18. srpnja te se redovito održava svake srijede. Gosti su DJ Francis, pa Miss Riss, različiti vokali na bini, te kao dodatna atrakcija Body Art show by Ibiza Dancers.
Svoju ljetnu rezidenciju po peti put zaredom produžio je RnB majstor, DJ Dado s trenutnim prebivalištem u njemačkom Aachenu.
Koncert Jelene Rozge jedini je događaj sa domaćom zabavnom glazbom i to 20. Srpnja.
Nastupe atraktivnih DJ atrakcija Petar Pan planira odraditi u kolovozu. Petog dana mjeseca kolovoza (05.08) u goste dolazi tamnoputi div Latin Prince iz Los Angelesa koji ponovno priprema mash-up hitove, kombinaciju electra, housea i RnB-a.

Duo Diamonds

Duo Diamonds


Samo tri dana poslije (08.08) za pult će izgledom atraktivne seks bombe Duo Diamonds iz Ukrajine koje osim stasom privlače pozornost plesnim performansom i DJ setom.
Posljednja atrakcija je nastup muškog dvojca primamljivog imena i izgleda DJs From Mars (12.08.) iz Italije. Svoju karijeru započeli su 2004.g. remiksirajući velike pop hitove i spajajući ih sa zvukovima moderne elektronske glazbe koju produciraju Carl Cox, David Guetta ili Bob Sinclar. Jednom riječju to je mash-up na talijanski način.