Browse By

Giuseppe Ottaviani u Zagrebu!

Svibanj nam donosi novi, šesti pohod TrancePort programa na trance scenu Hrvatske, a i okolnih nam susjednih zemalja. Spoj vrhunske produkcije i jedinstvene atmosfere objedinjuju se u jedno, u subotu, 25. svibnja 2013. na području grada Zagreba u prostorijama Velike dvorane Pogona Jedinstvo.
TrancePort program vam predstavlja novi korak u izgradnji trance scene u Hrvata pojačavši svoje redove sa jednim od klasičara internacionalne Trance scene, producentom i live izvođačem Giuseppe Ottavianiem koji po prvi puta nastupa na našim prostorima.
U goste nam dolazi i Slovenski DJ i producent Reconceal sa svojim warm up setom koji će nas zagrijavati za vrhunac večeri, te dvojac odgovoran za TrancePort program, nezaobilazni TrancePort osnivači i rezidenti DJ Damien & Sunlab.

Program TrancePort pokrenuli su DJ Damien i producent i DJ Sunlab. Do sad su četiri TrancePort partyja održali u zagrabačkoj Shamballi oduševili sve ljubitelje ove glazbe koji su se tamo našli, uključujući dovođenje eminentnog američkog DJ-a i producenta Sean Tyasa. Peta edicija TrancePort programa našla je dom u Hemingway bar Zagreb u vidu Evolucije sa predstavljanjem novih imena na Hrvatskoj Trance sceni (Moonsouls) i uvertira za nadolazeće gostovanje Talijanskog Trance virtuoza Giuseppe Ottavianija. Pokretanjem TrancePort programa pokazalo se da i Zagreb posjeduje veliki interes za Trance žanr koji je postao jedan od najzastupljenijih muzičkih izričaja na svjetskoj razini. Gostovanje Giuseppe Ottaviania okreće novu stranicu u poglavlju Trance scene u Hrvata i otvara vrata za mnoga nadolazeća uzbuđenja koja vam priređuju TrancePort eventi u budućnosti.
Giuseppe Ottaviani
Talijan Giuseppe Ottaviani je odavno prepoznat kao jedan od najuglednijih i najplodnijih ambasadora Trance žanra. Od svojih najranijih studijskih početaka (kao produkcijska mašinerija iza čuvene Trance grupe NU-NRG), pa sve do današnjih uradaka, Giuseppe slovi kao mjerilo za kvalitetu u okvirima Trance glazbe. Dodatno ističe svoju posebnost tijekom posljednjih 6 godina u vidu jedinstvenog LIVE – preformansa koji ga odvaja od ostatka Trance scene i svrstava ga u rang najtraženijih izvođača na raznim svjetskim EDM festivalima (Loveparade, Tomorrowland, Nature One, Global Gathering, Creamfields, ASOT itd). Odavno poznat kao štićenik i desna ruka njemačkog trance maga Paul van Dyka na njegovom labelu Vandit Records, Giuseppe zadužuje mnoge trance obožavatelje svojim svevremenskih hitovima kao što su ‘Angel’, ‘Linking People’, ‘Through Your Eyes’ i mnogim drugim remixevima, singlovima i suradnjama sa Paul van Dykom, John O’Callaghanom, Sean Tyasom i mnogim drugima. Ottaviani je trenutno usmjeren na snimanje svog drugog artist albuma čije je izdanje predviđeno tokom 2013.godine.
Slovenac Reconceal (Blaž Vrečko) počinje iskazivati interes za muzičku produkciju veoma rano. Svoje prvo izdanje servira 2007. godine na Alter Ego sublabelu Inov8 pod nazivom Reconceal EP. Reconceal je obogatio trance scenu sa još dva izdanja na Inov8 labelu i pridonio remixiranju singlova više etabliranih izvođača poput Suncatchera, Addexa i Ehren Stowersa. Oba izdanja i remixevi bivaju podržani od strane velikana poput Ferry Corstena, Mikea, Mark Pledgera i Daniel Kandia. Njegovo izdanje na Perceptive labelu pod nazivom „When I Find You“ biva predstavljeno u Paul van Dykovoj radijskoj emisiji, te biva podržano od strane Tiesta. Njegov najnoviji singl „World To Come“ i kolaboracija sa Andy Bluemanom na Perceptive labelu doživljava svoj uspjeh na Beatport Trance Top 100 ljestvici. Kao rezident DJ Eureka Music programa u Sloveniji imao je priliku svirati sa mnogim zvučnim imenima poput: Martin Roth, Lange, M.I.K.E. , Tab of Super 8 & Tab fame, Greg Downey, Dash Berlin and Simon Patterson, Kyau & Albert, W&W i Jorn Van Deynhoven.
DJ Damien (Damjan Šprem) se bavi DJ-ingom od 2004. godine. Od tada je svirao u svim najvećim zagrebačkim i hrvatskim klubovima npr. Shamballa, Aquarius, Aurora, Saloon (rezident od 2010. – 2011.), Fly! Bar (rezident od 2010. – 2011.), Mansion (ex Piranha), te više puta svirao sa svjetski poznatim imenima. Vrhunac karijere mu je bio kad je u lipnju 2010. godine doveo svjetski poznati trance duo Kyau & Albert u Zagreb, a koji su napravili show za pamćenje! Iako se zadnjih godina glazbeno dosta odmaknuo od svojih korijena, odlučio je da je došlo vrijeme da se vrati svojoj istinskoj ljubavi – trance glazbi te je početkom 2012. godine pokrenuo TrancePort program, a koji će se uskoro pokazati punim pogotkom i direktnim uzrokom dovođenja Giuseppe Ottavianija i Sean Tyasa u Zagreb!
Sunlab (Mišo Šegan) je od ranih dana fasciniran elektronskom muzikom, posebice Trance žanrom. Odmalena u doticaju sa klavijaturama što je 2004. godine preraslo u eksperimentiranje sa muzičkom produkcijom. Nakon nekoliko godina rada i povezivanja s drugim ljudima došlo je do odličnih rezultata s objavom prvih singlova na stranim labelovima kao što su: Bonzai (BEL), Unearthed Records (UK), Blue Soho Recordings (TUR). Svoje početke bilježi pod raznim aliasima i suradnjama kao što su Moonsouls (Bojan Njegomir), T-Sphere, Nash & Stryker (House) i naravno Sunlab pod kojim izdaje i nastupa. Veliki interes iskazuje i za DJ-ing uz nekoliko official nastupa te kao rezident i pokretač TrancePort programa.
Cijena ulaznice:
-> Pretprodaja u sustavu Eventim: 75kn
-> Na ulazu: 90kn
-> VIP ulaznica: 120kn (uključuje ekskluzivan backstage prostor, zasebne stolove, šank samo za VIP-ovce i, najvažnije od svega, mogućnost druženja sa zvijezdom večeri. Također, na 5 prodanih VIP karata, dobiva se boca vodke gratis)
Foto: Facebook