Browse By

Get High u riječkom klubu DiscordiaU riječkom klubu Discordia u subotu, 5. veljače sprema se večer elektroničke glazbe pod nazivom “Get High”, a nastupaju domaći dečki – System Divine i Frankie The Animator.

System Divine je za DJ pultom od svoje 16. godine. Njegov talent je otkriven i ubrzo nakon toga postaje najmlađi rezident dj u jednom od najpoznatijih klubova u to vrijeme u Hrvatskoj – u Fun Academyu. Svoje nastupe niže uz poznata imena kao što su Guy Gerber, Anthony Pappa, Billy Nasty, Moshic, itd. te na open-air festivalima i klubovima diljem Hrvatske te izvan granica.
Svoj stil opisuje kao driving progressive tech house sound, a u njegovom setu nerijetko se može čuti i deep, electro, te minimal techno.

Danas svoje vještine unapređuje istovremeno radeći na vlastitoj produkciji.
Franjo Krčalić a.k.a. Frankie The Animator rođen je 1985. godine. Već kao klinac ekperimentirao je sa raznim instrumentima i otkrio ljubav prema glazbi.
Slušajući house, techno i trance otkrio je elektroničku glazbu prema kojoj je razvio golemi interes. Glazba koju Frankie pušta je kombinacija različitih stilova elektroničke glazbe, no uglavnom radi se o progressive house žanru sa elementima tech house, techno, electro i trance glazbe.
Zabava počinje u 22 sata uz cijenu ulaznice od svega 20 kn.