Browse By

Fridge festival ponovo u Budimpešti, a i ove godine i u Beču!

Fridge – najveći snježni festival u regiji, osim u Mađarskoj, ove godine održat će se i u Beču, krajem studenog! Ova događanja spojit će najspektakularnije zimske sportove s najvećim glazbenim zvijezdama današnjice.
Pripreme za jednog od najvećih zimskih festivala Europe, Fridge, počele su nakon jednogodišnje stanke. Ovaj event je otprije poznat u Mađarskoj, a ove godine bit će organiziran i u Beču od strane Sziget Cultural Managementa – kompanije koja je organizirala VOLT Festival, MasterCard Balaton Sound i Sziget Festival.
Trideset četiri metra visoka i sto metara duga skijaška i snowboard rampa preselit će se iz Budimpešte u Beč, gdje će ljubitelji zimskih sportova moći pogledati AFP Gold Big Air natjecanje, nakon kojeg će uslijediti 4star TTR snowboard natjecanje s najboljim skijašima i boarderima iz cijelog svijeta. Za to vrijeme, u Budimpešti će se održavati još neviđeni show snowmobilea. Natjecatelji su već dobro znani iz X-Gamesa te će zasigurno napraviti spektakularnu predstavu za sve posjetitelje.
Još dobrih vijesti za fanove zimskih sportova – paralelno s Fridgeom, u Budimpešti će se odvijati i Snow Show, na kojem posjetitelji mogu nabaviti sve potrebno za zimu, od sportske opreme do zimskih putovanja u Mađarsku, kao i u inozemstvo. U studenom će održavati i gastronomski festival koji će još više pridonjeti ugodnoj zimskoj atmosferi.
Fridge Budimpešta i Snow Show (ulaznica za Fridge vrijedi i za Snow Show) održavat će od 21. do 24. studenog, a Fridge Beč 22. i 23. studenog. Detaljan raspored bit će objavljen od strane organizatora u nadolazeći tjednima.