Browse By

Fresh Island Festival najavljuje svoje drugo izdanje na popularnoj plaži Zrće

Jedini internacionalni hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi te jedini europski hip-hop festival na plaži, Fresh Island Festival, najavljuje svoje drugo izdanje na popularnoj plaži Zrće u open air klubovima Papaya i Aquarius. Organizatori najavljuju velika ljetna iznenađenja, a prve headlinere Fresh Island Festival objavit će već slijedeći tjedan.
Jedno od većih osvježenja na europskoj festivalskoj sceni Fresh Island Festival, u domaćoj produkciji i organizaciji donosi veliki val ljetne koncertne i party svježine te najavljuje drugo festivalsko izdanje koje će se dogoditi između 10. i 14. srpnja na popularnoj plaži Zrće. Sa novim sloganom „YOUR PERFECT HIP-HOP HOLIDAY“ ekipa Fresh Island-a će uz svjetsku promociju festivala dati na važnosti i samoj „destinaciji“, te će u promociji iste isticati prednosti „odmor, destinacija i festival“ u odnosu na druge europske festivale sličnog muzičkog formata. Prednosti same destinacije grada Novalje i plaže Zrće, Fresh Island Festival će istaknut putem „tjednih turističkih paketa/aranžmana „Your Perfect Hip-Hop Holiday““ koji će uz sam festival i smještaj nuditi i različite sportske aktivnosti (npr. skijanje na vodi, biciklizam, extremni sportovi). Turistički paketi biti će dostupni od idućeg tjedna na službenim stranicama Fresh Island Festivala- www.fresh-island.org.
Prvo važnije predstavljanje festivala dogoditi će se početkom travnja na najvećoj europskoj hip-hop konferenciji „New Skool Rules“ u Rotterdamu na kojoj će Fresh Island Festival predstaviti jedan od organizatora festivala, raper i kreativni direktor festivala Bizzo Bodega iz Bolesne braće.
Prva velika najava nastupa svjetskih hip-hop zvijezda na Fresh Island Festivalu očekuje se već idući tjedan. Festivalske ulaznice su još samo par dana dostupne po „Early Bird“ cijeni od 240kn, a nakon objave prvog headliner-a skaču na cijenu od 350 kn.
Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj možete još uvijek kupiti po promotivnoj cijeni u festivalskom izdanju (ulaznica vrijedi za 4 dana i 4 noći festivala) po „Early Bird“ cijeni od 240 kn i to putem Eventim (www.eventim.hr) sustava, Entrio.hr (www.entrio.hr ) i Papaya Shop-a (www.papayashop.com.hr ) online prodajne mreže. Fresh Island Festival „Your Perfect Hip-Hop Holiday“ turistički paketi za inozemno te domaće tržište nuditi će različite pogodnosti, a sadržavat će ulaznice, smještaj, welcome drink, festivalske majice, sportske aktivnosti, izlete i različite pogodnosti te će od idućeg tjedna biti dostupni na www.fresh-island.org/accommodation.