Browse By

Freilauf Motorcity Special u klubu Masters

U Detroitu živi i radi velik broj glazbenih talenata koji nažalost nikada nisu uživali u slavi i hvalospjevima koje zaslužuju, kao što je to slučaj s drugim DJ-ima iz većih turističkih gradova. Mike Huckaby zasigurno spada među najproduktivnije i najrespektabilnije DJ-e i producente iz Detroita koji su ostali neotkriveni ostatku svijeta.
Više aktivan kao remikser za imena poput Deepchord, Juan Atkins, Vladislav Delay, Pole, Loco Dice, Pacou i druge postao je poznat među underground DJ-ima. Mike je uspio izboriti svoj respektabilni status među glazbenim sladokuscima neusporedivim znanjem na polju glazbene povijesti i kolekcionarstva vinila. Poput prvih prosvjetitelja koji su putovali i opismenjavali narod, ovaj neumorni glazbeni križar iz Motor City-a svu svoju energiju je usmjerio na širenje znanja i sakupljanje glazbenih trenutaka koji bi drugima mogli poslužiti kao motiv.

Freilauf Motorcity Special w. Mike Huckaby (Deep Transportations, SYNTH / Detroit)
petak 08.10.2010 | start: 22:30 | Club Masters
upad: 50/60kn

Njegov stil ima čvrste temelje u deep house-u, a poznavanje techna i garage klasika neusporedivo je. Huckaby stvara ravnotežu između navedenih žanrova kao nitko drugi. On je DJ koji stoji iza legendarnog dućana pod imenom „Record Time“ u Detroitu, gdje je prodao više od milijun ploča i na taj način pomagao u stvaranju mita o Detroitu, besmrtne riznice glazbenih bisera.

Pravi je glazbeni šmeker koji zna sve korijene, kulturu i dodirne točke u elektronskoj glazbi.
Osim što službeno drži predavanja o Abletonu, mentor je drugim eksponiranim imenima iz njegovog grada. Mike Huckaby isključivo vrti vinile. Njegova ljubav i strast prema tome što radi su ga odvele na putovanja diljem svijeta i misije do netaknutih mjesta. Promotori znaju da Mike Huckaby-ja mogu staviti u bilo kakav prostor. Od ovog čovjeka očekujte samo kvalitetu!