Browse By

Freilauf: Ame u klubu Masters


Vraćamo se kolijevki prvog nastupa Kristiana iz sastava Âme [čita se am] na Freilaufu u zagrebačkom Mastersu. Od 2005. godine je njegova i Dixonova izdavačka kuća Innervisions prerasla u inovativnu berlinsku instituciju koja osim glazbe širi vlastite vidike i opus na suvremenu umjetnost, modu i trgovinu. Mogli su napraviti još tri hita po uzoru na “Rej”, no to nisu htjeli već su inspiraciju koliko god ona kod svakog bila različita uvijek pametno oblikovali, bez kopiranja, te na taj način širili granice i ostajali autentični.

Freilauf: Ame u klubu Masters
utorak, 21.06.2011 | 22:45 sati | Masters | Zagreb
upad: 30kn <00:00> 50kn

Zajedničkim je snagama kolektiv kao live-act u trajanju od samo godinu dana pod imenom “A Critical Mass” kao headliner predvodio razne svjetske festivale, a sastoji se od Âme-a, Dixona i Henrika Schwarza – trojke koja je uspjela održati kvalitetu i mjerodavnost kakva se pripisuje izdavačkoj kući Innervisions.
Âme i dalje igra u ligi prvaka te ostaje njemački vrhunski izvozni šlager. Izdajući neprekidno kvalitetne ploče koje rokaju plesnim podijima diljem svijeta, zvuk grupe Âme ostaje vrlo prepoznatljiv i pristupačan, te nikada ne gubi dubinu, kompleksnost i izražene harmonije.
Ne propustite sljedeći Freilauf na koji nam se vraća uvijek dragi gost Kristian iz sastava Âme, te budite dio te standardno vrhunske noći za otvorenje ljeta!