Browse By

Flow Festival Ljubljana – Darujemo jednodnevne karte za subotu!!

FLOW Festival ove godine se premijerno održava u glavnom gradu Slovenije – Ljubljani od 26. – 28. lipnja, a na ukupno tri pozornice nastupit će preko 50 vrhunskih glazbenika. U subotu nas očekuje prava glazbena poslastica – koncert najutjecajnije svjetske dance grupe Pet Shop Boys.

Pet Shop Boys, duo iz velike Britanije koji čine Neil Tennant i Chris Lowe, dominiraju elektroničkom scenom od 80-ih godina. Sa svojim prepoznatljivim, melankoličnim synth pop zvukom uspješno su zadržali svoju poziciju na sceni godinama. Singlovi poput West End Girls i Go West su najbolji primjer njihovog stila i pamtljivih plesnih nota koje su još uvijek popularne diljem svijeta. Pet Shop Boysi su u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri prodali više od 50 milijuna albuma diljem svijeta, a trenutno rade na trinaestom studijskom albumu.

Pet Shop Boys – Go West


 

Osim Pet Shop Boysa, u subotu će nastupiti i Run the Jewels, Bonobo DJ set, Rush Hour label showcase: Antal, San Proper & Hunee, Bad Copy, Jonathan, Trevor Deep Jr., Torul, Jardier, Niplodok, Splinterhouse, ”Gumitwist” takeover: Dulash der DJ, Vuka, E.B. i King & Wichiwaka.
Najsretnijma od vas FLOW i Brija daruju dvije jednodnevne karte za subotu! Sve što trebate napraviti je napisati želim na Pet Shop Boyse i to poslati na ivan@brija.com! Sretno

Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr – trodnevne festivalske po cijeni od 96,50 eura, dvodnevne za 73,50 eura, za petak i nedjelju za 46,50 eura te za subotu za 56,50 eura.

###

Flow Festival Ljubljana:
www.flowfestival.si
www.facebook.com/FlowFestivalLjubljana
www.twitter.com/FlowFestivalLJ
www.instagram.com/flowfestivalljubljana