Browse By

FILM O SLAVNOM KREATORU OKUPIO BROJNE POZNATE YVES SAINT LAURENT

Genij, buntovnik, ikona, legenda. Sve je to bio YVES SAINT LAURENT slo­žili su se brojni poznati nakon što su prvi pogledali film snimljen prema nje­govoj biografiji. Uradak koji je blagoslovio i sam životni i poslovni Saint Lau­rentov partner Pierre Bergé sinoć je premijerno prikazan u Gold classu CineStara Arena Zagreb u kojem se, između ostalih, moglo vidjeti Ivu Balaban, Iris Andrijašević, Branku Krstulović, Tihanu Harapin Zale­pugin, Ivana Alduka, Ogi Antunac, Petra Trbovića, Twinse…  
Ovo ekskluzivno događanje održalo se zahvaljujući sponzorima premijere, Douglasu i L’ Oréal Luxeu, te uz medijskog partnera časopis Graziju. Nakon projekcije okupljeni su se družili uz birane koktele i zalogaje koju je za uz­vanike pripremio partnera premijere Sora catering by Klub književnika.
A tema za razgovor bilo je zasigurno mnogo. Naime, YVES SAINT LAU­RENT jedna je od najosebujnijih i najinovativnijih osoba u svijetu mode. Ovaj genijalni Francuz napokon je dobio film koji je na velika platna uspio prenijeti njegovu filozofiju, ali i životnu priču. Režiser Jalil Lespert u YVES SAINT LAURANTU upoznaje nas s počecima njegove karijere kada YSL kao 21-godišnjak napušta Dior. Film se bavi kompleksni poslovno-ljubavnim odnosom koji je do smrti imao s partnerom Pierreom Bergéom, kao i privatnim usponima i padovima koje je proživljavao daleko od očiju javnosti.
Film YVES SAINT LAURENT prikazuje se u CineStaru i odabranim hr­vatskim kinima od četvrtka 19. lipnja.