Browse By

Fighting to survive na svjetskom tržištu


Nakon hrvatske premijere, pjesma “Fighting to survive” napokon je dostupna i na svim servisima za prodaju glazbe u digitalnom formatu. iTunes eMusic, Amazon, Discogs, Napster i DJ Tunes samo su neki od Internet servisa na kojima će cijeli svijet, u samo u nekoliko klikova, na legalan način doći do ljetnog hita Ivana Mastermixa, Maura Enassa i Darie kojeg su izdali za diskografsku kuću Menart – piše Otvoreni.hr.
Pjesma “Fighting to survive” premijerno je slušana na Otvorenom radiju nakon čega je postala dostupna svim radijskim postajama u Hrvatskoj. Ljetne gaže Ivana Mastermixa i nastavak suradnje s Dariom i Maurom Enassom najavljuju toplu jesen, bogatu novim izdanjima i novim gažama jer je Ivan Mastermix nedavno potpisao i ekskluzivan booking-ugovor za Menart. Novi korak u svijet za ovaj odličan trojac je i izlazak digitalnog izdanja pjesme “Fighting to survive” čime postaje dostupan cijelom svijetu.
Obzirom da je riječ o pitkom house hitu, već je i sada mnogo DJ-a pokazalo interes za kupnjom i remixiranjem pjesme.
Da podsjetimo, Ivan Mastermix i njegov riječki kolega, producent Mauro Enass, odradili su produkcijski dio priče dok je Daria, Mastermixova supruga, vokal i tekstopisac.
Daria je u ovoj pjesmi svoje ideje lako pretočila u zapamtljiv refren koji govori o borbi za opstanak, a sve u odličnom radiofoničnom house ritmu koji je kao stvoren za zagrijavanje plesnih podija noću ili pak ispijanje koktela na after beach partyjima. Singl “Fighting to survive” snimljen je njihovom riječkom studiju, a produkcijski se vrlo lako može usporediti s renomiranim svjetskim house hitovima proizašlim iz tvornica vrhunskog house zvuka.
Ovaj singl nije njihovo prvo predstavljanje hrvatskoj i svjetskoj javnosti jer su do sada već izdali: “Our love is alive”, “You to me are everything” “Utbasunera” i “Sun and the moon”.