Browse By

Festival Terraneo 2011


Prvi paket festivalskih ulaznica napokon kreće u prodaju idući tjedan, u ponedjeljak 04.04.2011. po promotivnoj cijeni od 260kn ili 360kn za festivalsku ulaznicu s uključenim petodnevnim kampiranjem (cijena kamp ulaznice je 100kn).
Ulaznice za Terraneo moći će se kupiti u:

  • Dirty Old Shopu_Zagreb
  • klubu Purgeraj_Zagreb
  • Dallas Music Shopu_Šibenik
  • svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima (u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Slovačkoj)
  • te putem interneta na www.eventim.hr!

 
Uz festivalske, postojati će i dnevne ulaznice koje će varirati cijenom ovisno o programu dana za koji se kupuju. Dnevne ulaznice biti će u prodaji samo za vrijeme trajanja festivala.
Prvi hrvatski bend koji će nastupiti na festivalu Terraneo 2011. je… Overflow!
Što čini Overflow, hrvatski indie punk rock bend jednim od najuspješnijih i najperspektivnijih bendova na teritoriju cijele jugoistočne Europe? Energični i strastveni live nastupi, plesna koncertna atmosfera, odličan smisao za humor i više od 1000 koncerata diljem Europe su od njih napravili pravu koncertnu atrakciju. Koliko su popularni svjedoči i impozantna lista bendova s kojima su tokom godina imali priliku svirali: Pixies, Beastie Boys, Queens of the stone age, NoMeansNo, Beatsteaks, New Bomb Turks, Placebo, Kaiser Chiefs, The Exploited, Millencolin, Les Thugs, The Bell Rays, Donots, MegaCity4, No Use For A Name, DOA, CSS, Dead Moon, Burning Heads, Posion Idea, Urge Overkill, Boo Radleys i drugi.
Članovi benda su: Nikica Jovanović Nike – gitara, Dalibor Martinčević Dado – bubnjevi, Zoran Piberčnik Zoki – bas, Goran Živković Žika – vokal, a upoznali su se svirajući u dječjem etno orkestru davne 1990. godine. Do dana današnjega su izdali pet albuma: Through Department Store, Dorothy, Extremely Perverted Fantasies Of The Mad Milkman’s Disordered Mind, Unbreastfed 69 i LIVE at … Parties. Njihova glazba je distribuirana diljem svijeta.
Nakon prošlogodišnje američko-kanadske turneje, nastupa na najvećim svjetskim festivalima i snimanja novog albuma, Overflow su spremni za nove avanture. Nedavno su predstavili novi singl “Surprise”, odlično primljen kod publike, koji najavljuje novi album “Hit Me” koji će izaći kroz dva tjedna. Posebno se vesele dolasku na Terraneo festival jer će zasvirati na prvom izdanju festivala i jer to biti njihov prvi koncertni nastup u Šibeniku.