Browse By

Fedde le Grand na Zrću


Najuspješniji nizozemski DJ i producent Fedde le Grand svojim je planetarnim hitom “Put Your Hands Up For Detroit” uzdrmao radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta, a pridružio se i probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Madonna je za promociju svoje posljednje turneje Sticky & Sweet koristila upravo Grandov singl “Put Your Hands..” Nastupiti će u Aquariusu (Zrće) u utorak, 27. srpnja u sklopu Feel Free Fest-a.

Feel Free Fest: 26.07. – Crookers 27.07. – Fedde Le Grand 28.07. – Tocadisco 29.07. – Afrojack (tbc)

Vokali iz njezine legendarne pjesme “Music” naslonili su se na Grandove moćne ritmove iz navedenog hita. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme „Give it 2 Me“, a potom i obrada za stvar Fat Boy Slima “Praise You”. Moćni Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčane Black Eyed Peas.
Atmosfere u klubovima diljem svijeta redovito pali svojim hitovima poput “The Creeps”, “Speed Up”, “3 Minutes To Explain” ili “Let Me Think About It”. Pored nastupa u svojoj ljetnoj rezidenciji Pacha – Ibiza, najprestižnijim svjetskim klubovima i festivalima, ovaj uspješni Nizozemac pretprošle je godine uspio izdati i studio album prvijenac “Output” koji je zabilježio samo prva mjesta na top listama.
Zajedno sa prijateljem i kolegom svjetskog glasa DJ Funkermanom pokrenuo je slavne Flamingo Nights koje su postale sinonim za najbolje partye na house sceni.