Browse By

Fanovska groznica ponovo počinje – od 1.9. u prodaji samo 3000 ulaznica za Depeche Mode!

Nakon odlične glazbene sezone i dva nezaboravna koncerta grupe U2 koji će se u Hrvatskoj ali i cijeloj regiji pamtiti još godinama te nakon nekoliko mjeseci ustrajnog rada na novim projektima, lupa promotion vam donosi svježe informacije zbog kojih bez straha ljetu 2009. kažemo – zbogom! Svi obožavatelji grupe Depeche Mode koji još nisu kupili svoju ulaznicu – dočekali su i „taj dan“. Sutra u 9 sati na svim ovlaštenim mjestima Ticketproa i na www.ticketpro.hr počinje prodaja ulaznica za koncert koji će se održati 14. veljače u zagrebačkoj Areni.
Nakon odgode nastupa uslijed nagle bolesti pjevača Davea Gahana, lupa promotion i Live Nation uspjeli su višetjednim pregovorima ishodovati novi datum za Hrvatsku, a gotovo 20 000 ljudi tu je informaciju iščekivalo s mnogo nestrpljenja.
Da je Depeche Mode jedna od najvećih grupi današnjice dokazuje činjenica da se nakon odgode njihovog zagrebačkog koncerta koji se trebao održati 21. svibnja ove godine, u prodaju vratilo samo 2200 ulaznica. U dogovoru s managementom grupe, toj je brojci dodano još 800 ulaznica što znači da svi oni koji na dan zaljubljenih žele svoju ljubav pokazati i Depeche Modeu, a nisu kupili ulaznicu, to još uvijek mogu učiniti.
Prema prognozama organizatora ali i mnogobrojnih hrvatskih fanova – preostale će ulaznice za ovaj koncert vrlo brzo nestati. Ipak je riječ o grupi koja je rasprodala svoja dva posljednja koncerta u Hrvatskoj,  a za ovaj zadnji u okviru turneje Tour of the Universe, ulaznica više nije bilo čak od ožujka!
Svjetski poznati Englezi koje toliko volimo i koji su na glazbenoj sceni već skoro 30 godina, trenutno su na svojoj američkoj turneji prilikom koje danas nastupaju u Atlanti, a slijede im datumi i Meksiku i Južnoj Americi nakon čega se vraćaju u Europu. U okviru ponovne europske turneje svi njihovi fanovi kojih je u Hrvatskoj mnogo, moći će svoju ulaznicu nabaviti po cijeni od  390 kn za fan pit, 330 kn za parter, 370 kn za tribine gornje, 330 kn za tribine donje, a za nešto skuplju ali atraktivnu vip ložu morat će odvojiti 500 kn.
Molimo sve zainteresirane da ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima kako ne bi bili oštećeni prilikom kupnje ulaznica na crno (ukoliko su iste poništene u Ticketpro sustavu, a nisu vraćene na prodajna mjesta).