Browse By

Fanovi Depeche Modea ispraznili Dallasov dućan u Zagrebu

Danas je u podne u svim Dallas Music Shopovima u Hrvatskoj, dva dana prije svjetskog datuma, započela prodaja svih izdanja novog albuma Depeche Modea. Reakcija fanova na tu svjetsku pretpremijeru bila je i više nego dobra, pa su ispraznili Dallasov dućan u Zagrebu.
Zagreb, 18. travnja 2009. – Iako će Sounds Of The Universe diljem globusa izaći 20. travnja, hrvatski su fanovi Depeche Modea već danas imali priliku kupiti neko od izdanja dvanaestog studijskog uratka elektro velikana. Naime, danas je u podne u svim Dallas Music Shopovima u Hrvatskoj, dva dana prije svjetskoga datuma, započela prodaja albuma koji otvara novo poglavlje u karijeri Depeche Modea.
dalalszagren
Reakcija je fanova na tu svjetsku pretpremijeru bila i više nego dobra, pa su ispraznili Dallasov dućan u Zagrebu, a prva je u Hrvata novi album kupila Ivana Kraljić iz Zagreba. No, hrvatski su fanovi ipak najviše kupovali posebno box izdanje albuma koje sadrži tri CD-a, album s 13 pjesama, 5 dodatnih još neobjavljenih pjesama, 6 remikseva novih pjesama s albuma te još mnoštvo poslastica za depeš sladokusce. Sve u svemu, današnje je događanje bila još jedna potvrda da nas 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 očekuje 19.000 vjernih sljedbenika Depeche Modea.
Onima koji su tijekom ekskluzivne prodaje kupili neko od izdanja Sounds Of The Universea Tuborg i Dallas Records omogućli su sudjelovanje u promotivnoj akciji, a glavna je nagrada upoznavanje legendardnoga trojca – Davea, Martina i Andya – na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni 21. svibnja. Uz priliku života, Tuborg je fanove koji su posjetili Dallasov zagrebački dućan počastio pivom i zabavom u Toxicu.
Novi se album Depeche Modea, ali i ostala izdanja vezana uz Sounds Of The Universe, od danas može kupiti u svim Dallas Music Shopovima: Zagreb, Masarykova 6, Rijeka, Splitska 2a, Split, Narodni trg 14, Zadar, Široka ulica 2, Čakovec, Kralja Tomislava 7 te Rovinj, Carera 72.