Browse By

EXIT: Subota na No Sleep stage-u uz techno klub Bassiani i legendarnog DVS1!

Dugi niz sastavljen od vodećih svjetskih klubova koji su se u proteklih pet godina predstavili na međunarodno popularnoj No Sleep Novi Sad pozornici EXIT festivala, popuniti će pravi globalni fenomen iz glavnog grada Gruzije, poznati klub Bassiani!

U posljednjih pet godina ovaj klub postao je poznat diljem svijeta zahvaljujući beskompromisnoj kvaliteti programa, ali i svom aktivizmu zbog kojeg su prošle godine okupili desetke tisuća ljudi ispred gruzijskog parlamenta u miroljubivom protestu protiv zlouporabe sile od strane lokalne policije, a koji se spontano pretvorio u najveći party koji je Tbilisi ikad vidio. Ovaj zadivljujuć prizor obišao je svijet kroz sve udarne vijesti, a klub kojeg su mnogi svjetski mediji već opisali kao jedan od najboljih na globalnoj sceni dobio je i sasvim novu dimenziju.

Na EXIT festivalu klub Bassiani predstavit će svoju večer u subotu, 6. srpnja, a predvodit će ju Zak Khutoretsky, američki DJ i producent rođen u Sankt Peterburgu, svima poznatiji kao DVS1! Ispod zastave s likom gruzijskog viteza nastupit će i španjolska producentica u usponu JASSS, talijanski eksperimentalni techno dvojac Dadub te sad već svjetski priznati gruzijski umjetnici NDRX i Zitto, dok će uvod u ovaj techno praznik na Petrovaradinskoj tvrđavi odraditi No Sleep rezident Klaus!

Cijeli program Exit festivala i info o ulaznicama: https://www.exitfest.org