Browse By

Eureka! predstavlja: Martin Roth

Najjači slovenski trance serijal partya, Eureka!, nastavlja dovoditi jaka imena najpopularnije grane elektroničke glazbe. Slijedeći event održava se u ljubljanskom InBox klubu, 24. siječnja, a headliner je njemački superstar DJ, Martin Roth. Poklonicima trance zvukova zaista nije potrebno predstavljati ovog majstora, ali za one manje informirane navodimo nekoliko redaka o talentiranom i nadasve popularnom DJ-u/producentu Martin Rothu.
Martin Roth kao i mnogi zanimljivi elektroničari potječe iz Berlina, grada Vandit Records izdavačke kuće, preko koje se i uspio globalno afirmirati, radeći remikse za velikog Paul van Dyka. To mu je bila ogromna preporuka, ali i poticaj za razvijanje svog zvuka, koji je ostao prepoznatljiv do danas. Njegova produkcijska karijera započela je davne 1997. godine, koju je gradio surađivajući sa mnogim tadašnjim producentima. Jedan od poznatijih projekata iza kojih stoji Martin Roth je Y.O.M.C., projekt koji je intenzivno funkcionirao do prije nekoliko godina, kada se Martin odlučio više fokusirati na razvijanje novog, ‘Martin Roth’ zvuka. Danas je Martin najpoznatiji po svojim ‘Nu Style‘ izdanjima i remiksima, koje redovno izdaje.
Eureka! eventi do sada nisu razočarali, a prema odličnom line up-u prognoze su opet odlične. Uz glavnog gosta nastupaju dvije slovenske zvijezde – Reconceal, te neizostavni Elyksir. Vrata su otvorena od 22 sata, a cijena ulaznice je 12€ prije 23 sata, te 15€ poslije.
Linkovi:
http://www.inbox-club.si
http://www.martinroth.net
http://www.myspace.com/reconceal
http://www.elyksir.net