Browse By

Eureka predstavlja: Kyau & Albert u Ljubljani!


Pioniri europske i svjetske trance scene, njemački producentski dvojac – Kyau & Albert stižu 17. rujna u ljubljanski F klub. Otvaranje noći bez pompozne najave i bez pretjeranog korištenja superlativa – poručuju iz Eureke koja se vraća svojim korijenima.
Mislimo da nije potrebno govoriti o svjetskoj slavi ovog dvojca, ali za neznalice, Kyau & Albert su vlasnici labela Euphonic pod koji pripada, između ostalih i Ronski Speed. K&A su nastupali u svim svjetskim klubovima od SAD-a, preko Europe do Dalekog Istoka. Naravno, u to se ubraja i gostovanja na Ibizi i Trance Energyju 2008. uz najjača svjetska DJ imena: Tiësta i Ferry Corstena!
PROČITAJTE: Kyau & Albert intervju za Brija Dot Com portal!
Ralph Kyau i Steven Moebius Albert na sceni su od 1995. godine, te su od tada nerazdvojni paket koji je ostavio dubok trag na trance sceni u Europi, ali i ostatku svijeta. Golem utjecaj i doprinos sceni ostvaren je kroz njihovu izdavačku kuću, Euphonic Records, koja je sjedište velikih trance imena današnjice: Ronski Speed, Stoneface & Terminal, Sonorous, Mirco De Govia i Marc Marberg. Također, izdanja na Euphonic Records potpisuju i Armin van Buuren i Above & Beyond.

Euphonic je od svog osnutka (1997. godine) kroz godine vrlo brzo izrastao u brand i sinonim za kvalitetan trance zvuk, te do sada broji preko 115 izdanja.

Podršku njemačkom dvojcu pružiti će Elyksir i Reconceal.
Cijena ulaznice iznosi 13 EUR.
Poveznice:
http://www.kyauandalbert.com
http://www.elyksir.net
http://www.eurekamusic.si