Browse By

Eureka i Brija.com predstavljaju: Kyau & Albert u Aquariusu!


Prvi put u zagrebačkoj klupskoj povijesti klub Aquarius ugostiti će pionire europske i svjetske trance scene, njemački producentski dvojac – Kyau & Albert, zahvaljujući Eureka! projektu i Brija.com portalu! Posjetitelji ovog, uistinu, povijesnog partija moći će uživati u vrhunskom progressive i vocal tranceu. Uz to, prisjetiti će se i još uvijek popularnih hitova – Are You Fine, Kiksu, Walk Down, Made Of Sun, Velvet Morning…
Također, budite prisutni kada ovaj vrhunski dvojac zavrti svoj budući dancefloor hit Once In A Life!

Mislim da nije potrebno govoriti o svjetskoj slavi ovog dvojca, ali za neznalice, Kyau & Albert su vlasnici labela Euphonic pod koji pripada, između ostalih i Ronski Speed. K&A su nastupali u svim svjetskim klubovima od SAD-a, preko Europe do Dalekog Istoka. Naravno, u to se ubraja i gostovanja na Ibizi i Trance Energyju 2008. uz najjača svjetska DJ imena: Tiësta i Ferry Corstena!

U Zagebu podršku će im pružati Elyksir (Ljubljana) koji je ujedno i pokretač vrlo uspješnog trance programa Eureka! u susjednoj nam Sloveniji. A od domaćih snaga možete očekivati samu kremu hrvatskih trance DJ-a, Damiena (Zagreb) i Marka Felingera (Osijek).

P.S. Neka vas ne spriječi termin ovog eventa koji pada u srijedu jer je četvrtak nakon toga neradni dan, Tijelovo!