Browse By

ESCAPE bar na Rabu u subotu slavi 4. rođendan otvara novu sezonu!

Na tulumu otvorenja očekuje Vas modna revija hrvatskih top modela i vodećih hrvatskih dizajnera koji predstavljaju svoje nove kolekcije, a i pjevačica Gianna Apostolski predstavit će svoj novi snigl.
U subotu 22. lipnja, Escape lounge bar u Rabu slavi svoj 4. rođendan i svečano otvara novu ljetnu sezonu na veliku radost svih ljubitelja ljetnog noćnog života.
White Party” ime je partya otvorenja, a na njemu Vas očekuje modna revija koju će nositi hrvatski top modeli, kao što su Miss Hrvatske 2003. Alex Grdić, Miss Hrvatske 2005. Maja Cvjetković, Kraljica Hrvatske 1999. Antea Kodžoman, Ines Španja, Iris Rajčić i Iva Jerković.
Riječ je o predstavljanju ljetne kolekcije odjeće renomiranog modnog dizajnera Ivice Skoke, dizajnerskog nakita De Lena dizajnerice Milene Ulić koji je bio poklon V.I.P. gostima na New York Fashion Week-u, haljine Marte Buzolić, i dizajnerskog nakita Mirke Zelić.
Posebni gosti večeri biti će modni stilist Neven Ciganović i pjevačica Gianna Apostolski, koja će otpjevati nekoliko pjesama i po prvi put predstaviti svoj novi singl “Kuća izgubljenih duša”.
Na ulazu će Vas dočekati prekrasne hostese, a atmosferu uz glazbu DJ-a dodatno će začiniti sexy plesačice.
Proslavite s nama 4. rođendan Escape lounge bara i uđite s nama u novu ljetnu sezonu. To će ujedno bila savršena uvertira za bogatu sezonu 2013. u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, odličan resident DJ, sveprisutne atraktivne hostese i plesačice, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati sve sredine kolovoza.
Foto: Escape PR