Browse By

ENVY MY MUSIC OTVORIO UMAGINATION 2013!

Istra je od sinoć ponovo postala centrom glazbenih zbivanja u regiji. Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Njemačka glazbeno – scenska atrakcija Envy My Music pred prepunim je klubom Jimmy Woo zabavljala posjetitelje iz brojnih europskih zemalja ali i najvjernije fanove festivala koji su stigli čak iz Amerike.
DJ-i Sven Kirchhof i Marco Sonke, uz prepoznatljivi performans i kostimografiju najpopularnije njemačke event agencije Envy my Music, bili su zaduženi za vrhunske glazbene doživljaje, a upravo će oni otvoriti i središnju pozornicu ATP Dance Arene večeras 08. lipnja 2013. te zagrijati umašku publiku za nastupe DJ velikana Laidback Lukea, Martina Solveiga te belgijkog dvojca Dimitri Vegasa i Like Mikea.
 Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu.
Još uvijek stignete osigurati svoje mjesto i postati dijelom najluđe zabave ispod umaškog neba. Ulaznica po cijeni od 150 kuna može se kupiti na ulazu u ATP Dance Arenu.
 
Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.